Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

YouTube, "Playables" Adlı Yeni Özelliği Test Ediyor: Oyun Oynanabilecek

 
 
Canlı yayınların, benzersiz içeriklerin, müziklerin ve daha fazlasının yer aldığı Youtube yeni bir özelliği test ediyor. Playables adlı yeni özellik ile beraber ekipler platform üzerinde oyun oynama desteğini getirmeyi hedefliyor. Yeni özellik şu anda test aşamasında yer alıyor.
 
Mobil ve tarayıcı üzerinden erişilebiliyor
 
 
 
Playables adlı özellik hem mobil hem de tarayıcı üzerinden oyun oynama desteğini getiriyor. Bu özellikle beraber kullanıcılar küçük / mini oyunları artık bu platformdan oynayabilecek. Belirtilene göre şu anda bu özellik mail aracılığıyla ulaşılan kişilerce test ediliyor.
 
Playables şimdilik Netflix'in ödeme yapan kullanıcılara mobil cihazlarda gündelik oyunlara erişmesini sağlayan hizmet ile benzerlik gösteriyor. YouTube web sitesinden veya Android / iOS cihazlardan oynanabilecek bu oyunlara çevrimiçi olarak bu özellikle beraber erişilebiliyor.
 
Diğer taraftan Wall Street Journal tarafından bildirilene göre Google artık oynanabilir çevrimiçi oyunları YouTube'a dahil etmek istiyor ve bu kapsamda ise Playables adlı özelliği getirmeyi planlıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer YouTube Playables
The Sims'e Rakip Life by You için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı Dünya Dışı Tehditlerle Uğraşacağımız Taktik Oyunu Xenonauts 2 Temmuz'da Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
YouTube
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız