Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims'e Rakip Life by You için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Paradox Interactive'in geliştiriciliğini Tectonic Studio'nun (Paradox) üstlendiği simülasyon yaşam oyunu Life by You için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Bu yeni oynanış videosu günlük temel ihtiyaçlara odaklanıyor. Bu ihtiyaçlar arasında ise uyumak, yemek yemek, sosyalleşmek, tuvalete gitmek ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
Sims'e rakip yeni bir oyun geliyor
 
 
 
Genişletilmiş mod desteğine sahip olacağı bildirilen ve Sims oyununa rakip olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Life by You'da yaşam simülasyon deneyimi elde ediyoruz. Oyunda açık dünyada oynayabiliyor, yükleme ekranları olmadan karakterimizin günlük ihtiyaçlarını karşılayabiliyor, karakterlerle beraber sohbet edebiliyor, kırsal bölgelerde bisiklet veya araba sürebiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz.
 
Kontrolü doğrudan ele alabildiğimiz bir yapıyı sunmayı hedefleyen oyunda insanları yaşayacakları yere doğru sürükleyebiliyor ve bırakabiliyoruz. Aynı zamanda onları üçüncü şahıs moduyla doğrudan yaşayacakları yere götürebiliyoruz. Tek bir kişinin hayatını veya birçok kişinin hikayesini deneyimlediğimiz oyunda kariyer basamaklarını tırmanabiliyor, aşık olabiliyor ve yuva kurabiliyoruz.
 
Life by You, 12 Eylül'de Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun 39,99 dolar karşılığında piyasaya sürülecek. Türkiye fiyatı henüz belli değil. 
 
Yeni oynanış videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Life by You simülasyon yaşam çıkış tarihi
Nintendo Sunumunda Öne Çıkan ve Duyurulan Switch Oyunları: Haziran 2023 YouTube, "Playables" Adlı Yeni Özelliği Test Ediyor: Oyun Oynanabilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.6.2023 09:31:14

0
Yapımcı firamya dikkat etmeden istek listeme almıştım yaklaşık 1 ay önce. Şimdi farkettim hemen istek listemden kaldırdım, yok abi kalsın. Bunlar yürüme animasyonunu bile DLC diye satarlar..

FU-Frank Underwood

25.6.2023 17:13:09

+4
Paradox yapıyorsa 20 değil 500 tane dlc gelir merak etme ;)

Erellach

25.6.2023 15:53:13

0
Sims gibi 20tane dlc ile gelmez umarım birde tr alt yazı olursa çok iyi olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız