Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Sonic Dizisi Knuckles 26 Nisan'da Geliyor

 
 
Paramount Pictures tarafından hayranlara sunulacak olan canlı aksiyon dizisi Knuckles yakında izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin ilk bölümü 26 Nisan tarihinde Paramount+ platformunda yayınlanmayı bekliyor. 6 bölümden oluşacak dizi Sonic the Hedgehog 2 ve Sonic the Hedgehog 3 filmlerinin arasında geçiyor.
 
Dizide ünlü isimler yer alıyor 
 
 
 
Yeni canlı aksiyon dizisinde Knuckles karakterini Idris Elba ve Wade karakterini ise Adam Pally canlandırıyor. Kadroda konuk oyuncular ise Stockard Channing (The West Wing), Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Scott Mescudi (Don't Look Up), Ellie Taylor (Ted Lasso), Julian Barratt (Mindhorn), Rory McCann (Game of Thrones), Cary Elwes (Mission: Impossible - Dead Reckoning), Christopher Lloyd (Back to the Future), Paul Scheer (Black Monday) ve Rob Huebel (Childrens Hospital) yer alıyor.
 
İlk bölümü yöneten Jeff Fowler, filmin kendine özgü sinematik animasyon tarzının televizyona aktarılmasına yardımcı oluyor.
 
Dizi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera xbox
Co-op Aksiyon Oyunu Ready, Steady, Ship! Duyuruldu Loop Hero Mobil Cihazlara Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SONIC THE HEDGEHOG™ 4 Episode I
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız