Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Şirinler oyunu duyuruldu: Çıkış ayı belli oldu

 
 
Yayıncı Microids ve geliştirici OSome Studio, aksiyon platform oyunu The Smurfs: Mission Vileaf'in devam oyunu The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone'u PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için duyurdu. Oyun Ekim ayı içerisinde çıkış yapacak.
 
Devam oyunu oyunculara eğlenceli bir deneyim sunacak 
 
 
 
İkonik Şirinler ekibiyle tanışabileceğimiz ve büyük bir maceraya çıkabileceğimiz Şirinler 2: Yeşil Taş’ın Tutsağı oyununda Şirinler Köyü’nü kurtarmak için Gargamel ile iş birliği yapmamız gerekecek. Keşif, platform ve macera unsurlarının bulunduğu yapımda ilgi çekici manzaralarla karşılaşacak ve buraları keşfedeceğiz.
 
Hem tek oyunculu hem de bölünmüş ekranla beraber eşli olarak olarak oynayabileceğimiz oyunda 4 Şirin’den oluşan becerikli bir ekip yer alacak. Bu ekibin görevi ise dünya kaosa sürüklenmeden önce Yeşil Taş’ın parçalarını bulup yeniden bir araya getirmek olacak. Bu amaç doğrultusunda eğlenceli ve bir o kadarda zorlu bir deneyim bizlere sunulacak.
 
İlk Şirinler oyunu Şirinler - Vileaf Görevi, Steam'de 199,00 TL'den satışta. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Şirinler 2
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom satışları patladı: Beklentileri aştı! Little Nightmares benzeri yeni oyun geliyor: İşte tüm detaylar

BSC Misafiri

19.5.2023 10:59:28

0
İlk oyununu çok bir beklentiye girmeden çerezlik olarak güzel zaman geçirtti, bunu da oynarız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Smurfs: Mission Vileaf ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız