Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Prince Of Persia Oyunu Yolda Mı?

Son Prince of Persia oyunu , cell shaded grafikleriyle dikkat çekmişti.
Oyun dünyasının sevilen karakteri Pers Prensi , görünüşe göre yeni bir macera ile oyunseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Prince of Persia oyununun yapımcılarından ve Ubisoft çalışanlarından birisi olan Marc-Antoine Senecal'in CV'sinin bulunduğu sayfada 2009 Ağustos'undan beri yeni bir Prince of Persia oyunu üzerinde çalıştığı bilgisine yer verilmesi , söylentiyi doğrulayan sağlam bir delil olarak göze çarpıyor.

Bununla birlikte Prince of Persia'nın babası olarak bilinen Jordan Mechner'ın oyunla alakalı kullanım adına Prince of Persia: The Forgotten Sands ismini kısa bir süre önce tescil ettirdiğini de hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak prince of persia Prince of Persia: The Forgotten Sands Ubisoft
Xbox Live'da Geçen Hafta (28 Eylül - 4 Ekim) FIFA 10'dan İlk Hafta Rekoru

Kullanıcı Adınız

7.10.2009 12:19:33

0
OYUNUN İSMİ BANA ÖNCEKİ SERİ İLE İLGİLİ BİRŞEYLER ÇAĞRIŞTIRDI.YOKSA KUMLAR HAREKETE Mİ GEÇİYOR. ESKİ SERİDEKİ KARAKTERLERDEN DE GÖREBİLİRMİYİZ ACABA. BEN BÖYLE DEVAM EDERİM... UMARIM YENİ SERİNİN İLKİNDEN DAHA İYİ BİR OYUN OLUR.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prince Of Persia
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız