Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Kingdom Hearts Oyunları Yolda


 
     Square Enix'in en önemli isimlerinden biri olan Tetsuya Nomura, yaptığı açıklama ile yeni Kingdom Hearts yapımlarının yolda olduğunu belirtti.
 
     Square Enix'in Final Fantasy serisinden sonra en başarılı oyun serilerinden biri olan Kingdom Hearts'ın son oyunu Birth by Sleep Japonya çıkışını yapmıştı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan serinin üçüncü oyunu ise hala duyurulmuş değil ve hayranların en çok bekledikleri yapımların başında geliyor.
 
     Konu ile ilgili Japonya'da Square Enix üye sitesine konuşan Nomura, bir kaç Kingdom Hearts oyununun planlandığını açıkladı. Fazla detay veremeyeceğini ama söylediği gibi bir kaç Kingdom Hearts projesi olduğunu belirten Nomura, bu projelerin ilerleyen dönemlerde oyun severlerle buluşmasını umduğunu da sözlerine ekledi. Bu cümleden henüz bu belirtilen projelerin yapımına başlanmadığını da çıkarabiliriz. Yani bazıları iptal da olabilir.
 
     Yeni Kingdom Hearts oyunlarını umarız E3 fuarında görebiliriz. Yeni nesil bir Kingdom Hearts 3 beklentisi içerisinde olsakta, devam oyununun Wii'ye gelme ihtimali de bulunuyor. Tetsuya Nomura'nın şu sıralar Final Fantasy Versus 13 ile de meşgul olduğunu hatırlatalım.
 
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kingdom Hearts 3 Square Enix Tetsuya Nomura
PS3, Japonya'da 5 Milyonu Geçti 4 - 10 Nisan Impulse Satışları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Hearts 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız