Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Hearts Serisinin 20. Yıl Dönümü için Yeni Oyun Planlanıyor

 
İlk oyunu 2002'de çıkan Kingdom Hearts serisi 2022'de 20. yıl dönümünü kutlayacak ve Square Enix serinin 20. yıl dönümüne özel bir şey planlıyor.

Kingdom Hearts yönetmeni Tetsuya Nomura'nın Famitsu ile gerçekleştirdiği röportajdan alıntı:

Famitsu: "Dark Seeker hikayesi Kingdom Hearts III ile sona erdi fakat her gizem gün yüzüne çıkmadı ve gizli sinematik yeni şeylerin geleceğini işaret etti. Kingdom Hearts serisinin geleceği nasıl gözüküyor?"

Tetsuya Nomura: "Kingdom Hearts 2022'de 20. yılını kutlayacak. Bununla beraber, 20. yıl dönümü için sıkı bir şekilde çalışıyorum. Bir sonraki çalışma hakkında düşünmeye başladım ve Kingdom Hearts ekibi şimdiden yeni bir şey üzerinde çalışıyor. Kingdom Hearts: Melody of Memory'nin bir sonraki oyun üzerinde çalışmaya başlamadan önce gelmesi planlandığı için  ana ekip de yardımcı olabildi. Bir dahaki sefere bir şey duyurabileceğiz ve bunun sürprizlerle dolu olacağını düşünüyorum."

Serinin yeni oyunu Kingdom Hearts: Melody of Memor 13 Kasım'da PlayStation 4 ve Xbox One ile birlikte Switch'e de gelecek. Nintendo Enthusiast'e konuşan Tetsuya Nomura, diğer Kingdom Hearts oyunlarını da Switch'e getirmeyi düşündüklerini fakat teknolojik zorluklardan dolayı bunun mümkün olmadığını belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kingdom Hearts 3 Square Enix PS4 Xbox One
PCS3 Avrupa Kayıtları 14 Eylül'de Açılıyor BLAST Premier Sonbahar Turnuvasında Gruplar Duyuruldu!

BSC Misafiri

8.9.2020 12:29:27

0
Teknolojik zorluklar mi? Yahu witcher 3 bile gelmiş kingdom Hearts mu gelmeyecek bırak ya bu isleri
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Hearts 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız