Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Indie Highlights Videosunda 2019'da Nintendo Switch'e Gelecek Oyunlar Açıklandı

 
 
Yeni Indie Highlights videosunda Nintendo Avrupa bu yıl Nintendo Switch'e gelecek heyecan verici bağımsız oyunların bir seçkisini tanıttı.
Indie Highlights videosunda yer alan oyunların özetini burada bulabilirsiniz:
 
1- SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech rol yapma kart oyununda güzel bir şekilde çizilmiş bir dünyada kahramanlar partisine liderlik edecek, yol boyunca kendi kart destenizi inşa edecek ve bunları yoğun sıra tabanlı savaşlarda bir dizi düşmanı yenmek için kullanacaksınız. Oyun, eğlence ve mizahla dolu unutulmaz bir deneyim için geleneksel fantezi unsurlarını steampunk robotlarla birleştiriyor. SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech ilk olarak 2019'da Nintendo Switch'e geliyor.
 
2- Büyü, mitoloji ve madcap kung fu aksiyonu Nintendo Switch’te şu an mevcut olan Unruly Heroes’ta birleşiyor. Bu aksiyon dolu macera oyunu, daha çok Maymun Kral Efsanesi olarak bilinen "Batıya Yolculuk" adlı Çin hikayesinden esinlenmiştir.Korkunç yaratıklar diyarlar boyunca kaos ekiyorlar ve kötülüğün gelgitini geri döndürmek Maymun Kral ve onun üç renkli yoldaşına bağlı. Maceraya ister tek başınıza ister 4 kişiyle devam edin. Kung fu becerilerinizi yerel veya çevrimiçi P-v-P modunda diğer oyunculara karşı bile test edebilirsiniz.
 
3- Hiç keçi olmayı hayal ettin mi? Coffee Stain Publishing’ten Goat Simulator: The GOATY’dan başkasına bakmaya gerek yok.Çılgınca başarılı olan indie fenomeni Nintendo Switch'te mevcut. Goat Simulator: The GOATY paketinde Goat Simulator artı Goat MMO Simulator, Goat Simulator: GoatZ, Goat Simulator: Payday and Goat Simulator: Waste of Space bulunuyor.
 
4- Curve Digital’den When Ski Lifts Go Wrong, yaratıcı zorluklarla, sporlarla ve felaketlerle dolu, fevkalade eğlenceli bir fizik tabanlı yapı puzzle oyunu. Dağ eteklerinde başlayın ve sarp tepelere çıkın. Her yolcunun varış noktasına ulaşmasına yardımcı olmak için dikkatlice tasarlanmış senaryolar üzerine yoğunlaşın. 100'den fazla zorlu, önceden inşa edilmiş seviye ve oyuncuların kendi yaratımları için bir kum havuzu yapım modu ile, yamaçlarda saatlerce ve saatlerce sürecek eğlence var. When Ski Lifts Go Wrong Nintendo Switch’te mevcut.
 
5- Chucklefish'den sıra tabanlı bir strateji oyunu olan Wargroove oyunundaki savaş alanına katılın. Her biri kendi lehine savaşı kazanmak için kullanılabilecek özel "groove" saldırılarına sahip, farklı komutanlardan oluşan çok sayıda oyuncu arasından seçim yapın. Oyunda hikaye modu yanı sıra çevrimiçi ve dört oyuncuya kadar yerel çok oyunculu özellikler bulunuyor. Kullanımı kolay editörler ve özelleştirme araçları, kendi haritalarınızı ve savaşlarınızı oluşturmanıza ve paylaşmanıza izin verdiği için, savaş burada bitmiyor. Wargroove Nintendo Switch’te 1 Şubat’ta çıkıyor.
 
6- HEAVY METAL! ZOMBILER! AĞIR SİLAHLAR! Double Kick Heroes daha önce oynadığınız hiçbir şeye benzemeyen yüksek oktanlı bir deneyim için ateş ve ritim oyun türlerini birleştiriyor. Zombi ordularına karşı tek silahınız olarak kemik kıran ağır metal ritimlerinin gücü ile cehenneme giden karayolu üzerindeki kıyamet sonrası bir arazide hızlanın. 30'dan fazla orijinal metal şarkının yanı sıra GOJIRA gibi konuk gruplarından parçaların yer aldığı Double Kick Heroes, 2019 yazında ilk olarak Nintendo Switch'e gelecek.
 
7- Inmost, karanlık, birbirine bağlı bir hikaye boyunca üç farklı oynanabilir karakteri takip ettiğiniz korkunç bir atmosferik bulmaca platformudur. Güzel, piksel sanat tarzında yapılmış eski, terk edilmiş bir kalede, derinliklerde gizlenen kötülükten kaçmak için eşit ölçüde beyin ve cesarete ihtiyacınız olacak. İlk olarak 2019'da Nintendo Switch'e geliyor.
 
8- Deck 13 Interactive ve Radical Fish Games’ten retro esinlenilmiş 2D aksiyon RPG'si CrossCode’da büyük bir bilim kurgu macerasına dalın. 16 bit tarzı grafikleri yumuşak fizik, hızlı tempolu bir dövüş sistemi ve ilgi çekici bulmaca mekaniğiyle birleştiren CrossCode, 2019'da Nintendo Switch’e çıkıyor.
 
9- Humble Bundle'dan Forager geleceğinizi uygun gördüğünüz şekilde inşa edebileceğiniz 2D açık dünya oyunudur. Keşif, savaş, çiftçilik ve zanaat işçiliğini birleştiren Forager, küçük yaşlarda farklı oyun biçimlerini denemenizi sağlar, daha sonra bölgenizi, beceri setinizi ve arkadaş ağınızı - ve düşmanlarınızı kademeli olarak genişletin. Forager yakında Nintendo Switch'e geliyor.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Resident Evil 2'nin Steam ve Xbox Store Fiyatları Arttı Metroid Prime 4'ün Yapımına Baştan Başlanıyor

Kasatka

26.1.2019 14:09:32

0
Alay mobile , telefon oyunu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız