Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Harry Potter Oyunu Çok Farklı


 
      J.K Rowling'in rekorlar kıran kitabından esinlenerek beyazperdeye de uyarlanan Harry Potter serisinin yeni oyunu Harry Potter and the Deathly Hollows duyuruldu.

      Oyunun tam adı ise Harry Potter and the Deathly Hollows Part 1. Bu da demek oluyor ki oyun topkı serinin son filmi gibi iki parça halinde sonlanacak. Harry Potter film serisininyeni filmi Ölüm Yadigarları da iki bölüm halinde beyazperde de boy gösterecek.

      Oyunun tanıtımı ile birlikte ilk ekran görüntüleri ve E3 2010'da da yayınlanacak olan tanıtım videosu da yayınlandı. Yayınlanan bu tanıtım videosunda serinin yeni oyun ile birlikte büyük bir değişim geçirdiğini görüyoruz. Harry Potter'ın eski oyunlarına baktığımızda biraz daha küçük yaşa hitap ettiğini söyleyebiliriz. Yeni oyun ise tıpkı filmde olacağı gibi daha karanlık bir atmosfere sahip olacak.

      Videoda asıl şaşılacak olan nokta ise oynanış yönünden de bir çok farkın bulunması. Oyun klasik Harry Potter oyunundan çok bir TPS aksiyon oyununu anımsatıyor. Hatta oyunda bir cover yani siper alma sistemi de kullanılmış.

      EA Games'in imzası bulunan oyun için çıkış tarihi ise sene sonu olarak gösteriliyor. Tam tarihi verilmesede muhtemelen film ile aynı dönemde yani Aralık ayında piyasaya çıkacak. Oyunun geliştirildiği platformlar arasında ise PC, PS3, Xbox 360, Wii ve DS bulunuyor.
 
     Oyunun yayınlanan ilk tanıtım videosuna buradan, ilk ekran görüntülerine ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak J.K. Rowling Harry Potter Harry Potter and the Deathly Hallows EA Games PC PS3 Xbox 360 DS Wii Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları
Earthworm Jim İçin Yeni Video Yayınlandı Rockstar E3'e Katılmıyor mu?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.5.2011 22:26:00

0
Oyunu Biraz Önce Bitirdim Oyun Gayet Güzel Efectler Falan Oyuna Bağlıyor 2 Gün Almadı Bitirmem Zevkle Bitirdim Yalnız Oyun Kısa Part 1 Oldugu İçin Sanırsam Ama Keyfine Keyf Hani O Kadar Eğlenceli Bir Oyun Sonunda Filmdeki Gibi Cin Ölüyor Harry'nin Kucağında Oyun bitiyor

TheMarjinaLs

15.2.2011 21:51:43

0
Bu seri benim çocukluk dönemimin herşeyi...Ne kadar kötü olursa da olsun - ki bana göre süper :) - yinede alacağım oyunu ! Merak ettiğim bir soru ise şu , oynama süresi ne kadar?

Al Capone!

1.6.2010 22:02:41

0
bunu değilde lego harry potter'ı bekliyorum haziran'a ertelenmiş

sinemanyak

1.6.2010 19:10:48

0
Ben aynı fikirde değilim. Bence hala bir umut var ki bunun da Harry Potterla aşılabileceğini düşünüyorum. Bekliyoruz...

Moy07

1.6.2010 18:06:49

0
Gene her film oyununda olduğu gibi hüsranla sonuçlanır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız