Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Harry Potter'a Kinect Desteği


 
     Harry Potter'ın yeni oyunu Harry Potter and the Deathly Hollows Part 1'de Microsoft'un yeni harekete duyarlı sistemi Kinect desteği de bulunacak.
 
     Hala devam etmekte olan EA Games'in GamesCom konferansında yeni Harry Potter oyununda Kinect desteği olacağı açıklandı. Ayrıca oyunun bir bölümü Kinect desteği ile oynandı. Bu oynanış kısmında asıl dikkat çeken nokta ise sadece büyü hareketlerini Kinect sayesinde yapıyoruz. Yani oyuncu kontrolü otomatik olarak gerçekleşiyor. Bir nevi Time Crisis oynanışı diyebiliriz. Ayrıca bu oynanış kısmında iki kişilik oyun moduna yer verilmişti.
 
     Oyunda Move desteği olup olmayacağı dair ise bir açıklanma yapılmadı. Harry Potter and the Deathly Hollows Part 1, Kasım ayında çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak J.K. Rowling Harry Potter Harry Potter and the Deathly Hallows EA Games PC PS3 Xbox 360 DS Wii Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları
Söylenti: PS3 İçin Mass Effect Duyurulacak ! ve Mass Effect 2 PS3 İçin Duyuruldu!

FERFEROS

17.8.2010 22:49:04

0
Move desteği olursa güzel olur.Sonuçta Move'un şekli asaya benziyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız