Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Fallout New Vegas Modu Karakterlerin Yapay Zekasını Geliştiriyor

 
 
Mod geliştiricisi "Inthegrave", açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Fallout New Vegas için yapay zekayı düzelten ve geliştirmeye çalışan yeni bir mod yayınladı. Mod geliştiricisinin belirttiği gibi Improved AI modu oyundaki karakterlerin yol bulma hatalarını düzeltiyor ve iyileştiriyor.
 
Mod birçok açıdan karakterleri geliştiriyor
 
 
 
Inthegrave tarafından yayınlanan yapay zeka modu daha iyi ve daha zorlu bir deneyim sunuyor. Bu nedenle bu Fallout oyununu tekrar oynamayı planlıyorsanız bu modu kurmanız tavsiye ediliyor. Daha fazla ayrıntıya inecek olursak mod karakterlere daha iyi yönlendirme sağlıyor ve duvarlara ve diğer nesnelerin içerisine giren NPC'leri ortadan kaldırmaya çalışıyor. NPC'ler artık daha sık saklanıyor ve yakın / uzak dövüş saldırılara karşı kendini koruyup kollayabiliyor. 
 
Fallout New Vegas Geliştirilmiş Yapay Zeka Modu aynı zamanda orijinal oyundaki bazı hataları da düzeltiyor. Dahası NPC'lerin yerde sıkışmasına yol açabilecek zemin takılma hatalarını ve gezinmesini engelleyen kısımlar da kaldırılıyor.
 
Dikkatinizi çektiyse moda aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
Mod fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC Xbox 360
Cyberpunk 2077 Yeni Haberler: Devam Oyunu FPS mi TPS mi? 25 Milyon Satış Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name Savaş Sistemi, Hikaye ve Dahası

JaReD22

10.10.2023 12:52:21

0
Nasıl bir firma bu bethesda grafiği modcu halletsin yapay zekayı modcu halletsin oynanışı modcu halletsin eee
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız