Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout New Vegas için DLC Boyutunda Yeni Mod Yayınlandı: 800'den Fazla Diyalog Satırı

 
 
Mod geliştiricisi 'NKFC', kıyamet sonrası açık dünya hayatta kalma aksiyon rol yapma oyunu Fallout New Vegas için yeni bir mod yayınladı. Out of Bounds adlı DLC boyutundaki bu yeni mod Backrooms'a (çıkış yolumuzu bulmaya çalıştığımız koridor temelli) dayanıyor ve içerisinde yeni görevler, diyalog satırları ve daha fazlası yer alıyor.
 
Out of Bounds adlı mod birçok yeni içeriği beraberinde getiriyor
 
 
 
Mod geliştiricisinin belirttiğine göre Fallout New Vegas için yayınlanan Out of Bounds adlı modda keşfedilecek 6 yeni görev, 17 yeni silah ve 4 yeni yerleşim yeri bulunuyor. Oyuncular ayrıca 40'tan fazla yeni sesli karakterle ve 800'den fazla diyalog satırıyla karşılaşabiliyor. Ek olarak oyunda yeni düşman türleri de bulunuyor.
 
Mod içerisinde aşmamız gereken çeşitli koridorlar bulunuyor. Bu koridorlar arasında 4 farklı kısım yer alıyor. Level 0, Level 1, The Hub ve The Basement adlı bu kısımlarda düşmanları alt etmeye ve hayatta kalmaya çalışıyoruz.
 
Oyuna tekrardan dönmek isteyenler veya yeni içerikleri denemek isteyenler için ideal olan bu moda aşağıdan ulaşabilirsiniz:
 
 
Mod tanıtımı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Fallout New Vegas Out of Bounds mod
Remnant 2 için Yeni Fragman Devasa Yapıyı ve Bölgeyi Tanıtıyor Point Blank'ta Yer Alan Provence Haritasının Yeni Taktikleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız