Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Deus Ex'e Bir Kez Daha 90 Üstü Puan!

Adam Jensen, havalı görüntüsü ve karizmatik ses tonuyla şimdiden oyun dünyasının favori karakterlerinden biri olabilir.
 
   Deus Ex: Human Revolution, tam gaz harika inceleme skorlarıyla daha da merak uyandırmaya devam ediyor. Bundan önceki harika inceleme skorlarına bir yenisi de Games Master'ın yeni sayısı tarafından eklendi.
 
    Oyuna %94 puan veren dergi, oyun yapımında inanılmaz bir parça sloganıyla tanıttığı oyunun Deus Ex ismine yakışır şekilde dirildiğini açıklamış.
 
    Derginin Square Enix ve Eidos Montreal imzası taşıyan oyun için kullandığı diğer övgü dolu cümleler şöyle ilerliyor: "Bu nesilde görebileceğimiz tek seferlik oyunlardan" "Orjinal Deus Ex'in yaptığı her şeyi en doğrusuyla yapanve hatta çok daha iyiye götüren ilk yapım"
 
    26 Ağustos'a göz kırpan yapım, bu yaz gerçekleşen oyun açlığımızı tamamen doyuracak gibi görünüyor. Büyük bir beklenti içerisindeyiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG inceleme skoru Deus Ex 3 Deus Ex: Human Revolution PS3 Xbox 360 PC Square Enix Eidos
Aika Online, Epic II: Exodus Yayında! Wii U Tablet Kontroller Hakkında Yeni Bilgiler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

PlayforFun

13.8.2011 14:28:08

0
Metacritic'te sadece PC Gamer'ın puanı yer almakta şuan. Türkiye'de yayın yapan bir derginin puanı çok daha önemlidir bence. En azından not olarak, "Oyungezer dergisi de Ağustos sayısında, Deus Ex oyununa 9.4 puan vermiş." gibi bir yazı eklenebilirdi. [:'(]

On.E

12.8.2011 22:53:03

+1
Çünkü Oyuzgezer vs. gibi dergilerin puanları Metacritic gibi kaynaklarda gösterilmiyor bu puanlar Metacritic'ten falan alınıyor bunlar Dünyanın takip ettiği kaynaklar..Ortalama puan bu kaynaklarla belirleniyor..

PlayforFun

12.8.2011 22:02:07

-1
Demek istediğim anlaşılmadı galiba. İsim veriliyorsa o zaman ben de isim vererek, tekrar yazayım. OYUNGEZER dergisi bu oyunu inceledi zaten ve maden bir derginin verdiği puan gösterilebiliyor, o zaman neden bir TÜRK DERGİSİ olan OYUNGEZER'in puanı yazılmıyor? Şimdi anlayabildiniz mi? :)

BSC Misafiri

12.8.2011 19:21:26

-1
grafik olaral kötü daha oynmadım ama bakalım

Barxxx

12.8.2011 18:18:27

+2
quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun Yabancı bir derginin adını vermişsiniz ama, Türk oyun sektörüne katkısı olan, Türk Oyun Dergi puanlarını neden vermiyorsunuz acaba? Yasak mı, yoksa anlaşmazlık falan mı var?
Benimde yıllardır anlayamadığım şey bu zaten hiç türk sitelerinde türk dergilerindeki puanlar verilmez.Oyungezer çoktan deus ex i inceledi Bsc Misafir.

billiejean

12.8.2011 17:50:33

+1
Oyungezer 9.4 vermiş oyuna...

BSC Misafiri

12.8.2011 17:45:37

-1
PlayForFun; kafan mı güzel oyun resmi olarak piyasaya cıkmadıve dünya çapında sayılı dergide incelemesi var-illa bi türk yorumu istiyosan oyungezer dergisi bu ayki kapak konusu yapmış oyunu

PlayforFun

12.8.2011 15:54:08

-4
Yabancı bir derginin adını vermişsiniz ama, Türk oyun sektörüne katkısı olan, Türk Oyun Dergi puanlarını neden vermiyorsunuz acaba? Yasak mı, yoksa anlaşmazlık falan mı var?

The_Rahip

12.8.2011 15:48:05

+2
Oyuna heryerden övgü ve yüksek puanlar yağıyor. Bu oyundan inanılmaz ümitliydim sonuçta Deus Ex kaliteli bir yapımdı ama bu kadarını beklemiyordum. Oyun resmen bu nesile damgasını vuracak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Human Revolution ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız