Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fan Yapımı Deus Ex Remaster'dan Yeni Oynanış Videosu

 
 
Birçok fan yapımı projede olduğu gibi nostalji severlere hitap edecek olan Deus Ex Remaster oyunu şu anda geliştirilme aşamasında bulunuyor. Fan yapımı olarak geliştirilen bu proje için yeni oynanış videosu yayınlanmış durumda.
 
Fan yapımı proje dikkat çekiyor 
 
 
 
Unreal Engine 5 oyun motoru ile beraber geliştirilen bu yapım, elbette nostalji severlere hitap ediyor. Eski tarz bir oyun olarak karşımıza çıkan bu yapım, şu anda yeniden düzenlenen bir içeriği bünyesinde barındırıyor. UE5 ile beraber bazı yeni grafiksel ve teknolojik iyileştirmelerin oyuna dahil edileceğini aktarabiliyoruz.
 
Yeni fan yapımı projenin ne zaman çıkış yapacağı şu an için belli değil. Ancak bu projenin ücretsiz olmayacağını şu anda aktarabiliyoruz. Bunun dışında proje dahilinde çok sayıda aydınlatma ve grafik iyileştirmesinin bulunacağına da doğrulayabiliyoruz. Oynanış videosunu göz atmak için aşağıdaki videoyu oynatabilirsiniz.
 
Yeni oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Deus Ex 3 Deus Ex: Human Revolution PS3 Xbox 360 PC Square Enix Eidos
2si1: Wolverine Sızıntısı ve Oyun Dünyasından Diğer Haberler Şampiyonluk Ligi Sezon Kupası 2024'de C Grubu Karşılaşmaları Başlıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Human Revolution ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız