Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı!

 
 
Arrowhead tarafından geliştirilen ve Sony tarafından kullanıcılara sunulan nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için olumsuz gelişmeler yaşamaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde oyunun PC sürümüne PlayStation Network bağlantı zorunluluğu getirileceği açıklandı. Şimdi ise bu durum kullanıcılar tarafından öfkeyle karşılandı.
 
Helldivers 2 olumsuz inceleme almaya devam ediyor
 
 
 
Sony tarafından açıklanan detaylara göre Steam'de 30 Mayıs tarihinden itibaren oyunu oynamak için PlayStation Network hesabı oluşturmanız ve hesabınızı bağlamanız gerekiyor. Bu hamle sonrası kullanıcılar oyunun Steam platformuna gitti ve sayfayı olumsuz eleştiri yağmuruna tuttu. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 1 gün içerisinde 100.000'den fazla olumsuz inceleme aldı.
 
Geliştirici ekip tarafından yayınlanan bir gönderiye göre bu durum güvenliği arttırma amacıyla yapılıyor. Bu kadar olumsuz incelemenin ortaya çıkmasından sonra ise ekipler oyunculardan özür diliyor. Bildiğiniz üzere oyun ilk çıkışıyla beraber PlayStation Network hesabını zorunlu kılıyordu. Ancak kısa süre sonra bu zorunluluk ortadan kaldırıldı. Şimdi ise yeni bir durumla daha karşı karşıyayız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Helldivers 2
Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.5.2024 16:31:00

+1
sony geri adım attı sonyi babasının şirketi gibi savunanlar ağlamaya devam edebilir.

BSC Misafiri

6.5.2024 10:47:12

0
Valla ben kızmıyorum Sonynin yaptığı oyunlara ağzının suyu aktığı halde fanboyculuk yapanlara ders olsun iyi yapmış Sony oynamak isteyen Psn hesabı edinir bağlar oynar bu kadar net..Xbox adam olaydı da şu Sony nin yağtığı exc. Oyunların 3 te birine bari bir yetişip exc.düzgün oyun çıkaraydı.(Ps3-Ps4-Xbox 360 sahibiyim)

BSC Misafiri

5.5.2024 12:24:58

0
Sony bu jenerasyonda sıvadıkça sıvıyor.

BSC Misafiri

5.5.2024 11:30:41

0
Olumsuz yorum almis mis. O yazanlarin yuzde 95 i oyunu hala oynamiyorsa hicbirsey bilmiyorum. Psn zorunluluguna ragmen oyuncu sayisi yine dusmeyecektir. Oyun sektorunde en buyuk 2 yuzlu bes para etmez oyuncu kitleleridir oyle olmasa bozuk ve bitmemis oyunlari on spiarisle bile alan tipler olmazdi.

BSC Misafiri

5.5.2024 11:30:35

0
Sony oyunu 100 ülkeden delist etti yani geri adam atmayacaz seve seve bağlayacaksınız o hesapları diyor herhalde yapcak bi şey yok

BSC Misafiri

5.5.2024 10:25:41

+1
Yalnızca hesap bağlama değil topluluk yöneticilerinin gamsız, profesyonellikten uzak şımarık açıklamaları oyuncuları iyice kışkırtıp tetikledi; açıkça bunu daha rahat kullanıcı banlamak için getiriyoruz diye açıklamaları var, üzerine bu yöntemden memnun değilseniz oyuna negatif inceleme verebilirsiniz diye de ukala bir yanıt vermişler:d

BSC Misafiri

5.5.2024 02:27:19

+5
Tabi tabi rekabet unsurunun olmadığı coop tarzı oyunda kesin güvenlik için bunu yapıyorlardır. Asla ve asla sonynin 3. partilere milyonlarca kullanıcının bilgilerini satması için değildir yani.

BSC Misafiri

4.5.2024 22:38:08

0
Geliştirici özür diledi ama hala psn zorunlu olması gereken
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız