Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Ace Combat Oyunu Yolda Gibi Görünüyor

Facebook hesabında yayınlanan görsel

    Namco Bandai'nin beğenilen uçak-uçuş oyunu Ace Combat'ın devamı yakında açıklanabilir. Geliştirici firma Namco Bandai'nin Ace Combat'ın resmi facebook hesabında yeni bir görsel yayınlaması bu söylentileri birlikte getirdi.
 
    Bu görselin Ace Combat: Assault Horizon'ın görselinin yerine yayınlanması söylentilerin oluşmasına neden oldu. Assault Horizon'dan sonra yeni bir oyunun piyasaya çıkması için yeterli zaman geçmiş gibi görünüyor. Bakalım yeni oyun yeni nesile mi gelecek?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ace combat ace combat assault horizon namco bandai action simülasyon
Gamestop Sınırsız PS4 Ön-Sipariş Alımına Başladı Microsoft: Xbox One'ın Çıkış Tarihini Açıklamadık
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

credo

22.6.2013 22:45:19

0
İyi haber. Teşekkürler..

Tigerspeed

22.6.2013 20:34:28

+1
Ben game spotun puanlarına bakıyorum çok doğru tespitler yapıyorlar.Seri oyunlarda oyunu yeni oynayanlardan ziyade eskiden oynayanların da görüşlerini alıyorlar.Bildiğim kadarıyla Assault horizon 5.5 puanla Ace Combat serisinin yüz karası olmuştur.Hemen eski serilerdeki oyun düzenine geri dönmeleri gerekir. Ace Combat 6 Fires of Liberation sadece xbox360 çıktı.

gamerasi

22.6.2013 18:45:47

0
Metaciritic Puana göre sıralama PS2 Ace Combat 04: Shattered Skies 89 Puan PS2 Ace Combat 5: The Unsung War 84 Puan PS Ace Combat 2 83 Puan X360 Ace Combat 6: Fires of Liberation 80 Puan X360 / Ps3 Ace Combat Assault Horizon 78 Puan En son Ps2 deki versiyonları oynamıştım... BF3 te jet kullanarak belli bir seviyeye geldim. İyi bir Ace Combat'a kimse hayır demez.

oxlayer

22.6.2013 17:54:11

-3
güzeldir.ama ilk oyundan iyi olması lazım ki çektiriyim.zaten benim yeni başlıyan tansiyon problemim var.biraz baş döndürür uçak oyunu.

Tigerspeed

22.6.2013 15:35:43

+2
Ace combat 5 yada 6 nın daha uzun senaryoya sahip oyununu bekliyorum.AH beğenenlerin daha önce hiç ace combat serisi oynamamış kişiler olduğunu; ilk ace combat oyununu arcade havasında Assault horizondan almış kişiler olarak görüyorum. Ace combat 5 - 6 - 7 serileri benim için mükemmeldi ve tekrar o günler dönmesini bekliyorum. Yaptıkları saçma sapan işlerle helikopterlerin takla atması yada it dalışında arkandaki uçağa otomatik önüne alması gibi olayların kaldırılmasını bekliyorum.Eğer öyle bir şey yapacaklarsa da Forza Motorsport 4 ün yaptığı gibi başka oyun çıkartarak arcade havası versinler (forza horizon) çıkarmıştı. Ace Combatın eskiye sadık kalmalarını ve tamamen arcade oyununu başka bir isimle çıkarmalarını isterim.Dilerim yeni Ace Combat eski sevenlerini bir daha üzmez.

defected

22.6.2013 13:03:00

+2
bayılıyorum bu seriye
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ace Combat: Assault Horizon ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız