Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft: Xbox One'ın Çıkış Tarihini Açıklamadık


    Kasım ayında piyasaya çıkmasına kesin gözüyle bakılan Xbox One'ın hangi gün piyasaya çıkacağı merak konusu. Ne de olsa çok sayıda oyuncu bu konsola ilk günden sahip olup yeni nesil deneyimini yaşamak istiyor.
 
    Dün Amazon'un 27 Kasım tarihini Xbox One'ın çıkış günü olarak belirtmesi üzerine Microsoft'tan bir açıklama geldi. Microsoft, 27 Kasım tarihinin placeholder (yer tutucu) olarak belirlendiğini söyledi. Yani gerçek tarihin yerine bu tarih kullanılmış.
 
    Yer tutucu tarihler genellikle oyuncuları hayal kırıklığına uğratmamak için gerçek çıkış tarihinden sonraki bir dönem olarak belirlenir. Örneğin 2013'te çıkacak, ama çıkış tarihi belli olmayan çoğu oyun için 31 Aralık tarihi verilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Yeni Ace Combat Oyunu Yolda Gibi Görünüyor Painkiller Hell & Damnation'ın Konsol Çıkış Tarihi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

omris2013

22.6.2013 18:02:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ben xbox one almak isteyen biriyim sebebi xbox360 gibi olacağı ve cd ile dönüştürmesi oyunları internetten indirip onun için istiyorum napalım öyle orjinal alıcak param yok anca 2 ayda 1 orjinal ala bilirim.
düşün önce hangisi kırılır ps4 mü yoksa çok güvenlikli xbox one mi

BSC Misafiri

22.6.2013 16:45:50

-2
ben xbox one almak isteyen biriyim sebebi xbox360 gibi olacağı ve cd ile dönüştürmesi oyunları internetten indirip onun için istiyorum napalım öyle orjinal alıcak param yok anca 2 ayda 1 orjinal ala bilirim.

BiqBrav3

22.6.2013 13:51:10

0
2013'ün 4.çeyreğinde çıkacak yaz bitsin gitsin,resmi tarih gelincede siteye eklersin.İşte bunlar hep ortalığı karıştırmak için :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız