Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza Yapımcısı Daisuke Sato, Sonic Oyunu Üzerinde Çalışmak İstiyor

 
Daisuke Sato 1994'ten bu yana SEGA'da ve o zamandan bu yana birçok oyun üzerinde çalıştı. Yakuza serisinin yapımcılığını üstlendi, Yakuza 3'ün yönetmeniydi. Virtua Fighter, Super Monkey Ball, F-Zero ve Streets of Rage oyunlarının geliştirilmesinde rol oynadı ve Binary Domain'i yönetti. Yapımında yer almadığı serilerden biri var ki o da Sonic.

Daisuke Sato, SEGA'nın 60. yıl dönümüne özel düzenlenen röportajda, kariyerinde en az bir kez de olsa bir Sonic oyununun yapımına dahil olmak istediğini belirtti. Ve kendisi yapsaydı tamamen farklı bir Sonuc oyunu olacağını ifade etti.
 
Daisuke Sato dahil olur mu bilmiyoruz fakat yeni Sonic oyunları yolda. İlk oyunu 1991 yılında piyasaya sürülen seri 2021'de 30. yaşına girecek. SEGA, Mavi Kirpi'nin 30. yıl dönümüne özel yeni oyunlar, büyük duyurular ve daha fazlasını planlıyor. 
 
Röportajın tamamını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Sonic Forces macera oyun sonic sonic oyunu
THQ Nordic, TimeSplitters 2 Remake'in Sinyalini Veriyor [Güncelleme] Call of Duty Black Ops Cold War PS5 vs Xbox Series X|S Kare Hızı Karşılaştırması

BSC Misafiri

16.11.2020 17:32:00

0
Çok iyi haber, Sonic bir anda Kiryu gibi dayak atsa, Deli Kadir gibi olsa çok gülerdim oynarken... =)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Forces ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız