Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza: Black Panther'da Multiplayer Mod Olacak


 
     Bu hafta Famitsu dergisinde ortaya çıkan bilgilere göre Yakuza serisinin PSP'ye özel olarak piyasaya çıkacak oyunu Yakuza: New Chapter Black Panther'da multiplayer elementler de olacak.

     Dergideki haberde oyunun senaryo modunda Tag bazlı dövüşlerin olacağı belirtiliyor. Ana karakterimiz Tatsuya'nın yanına bir kişinin daha ekleneceği söylenen dövüşleri iki kişi olarak tek bir düşmana karşı yapabileceğimiz gibi grup halinde gelen düşmanlara karşı da yapabileceğiz.

    Bunun yanı sıra ekran görüntülerinde gördüğümüz boks ringlerini hatırlasanız karşılıklı dövüşlerin olacağını da göz önüne alabiliriz. Ayrıca 4 kişilik çok oyunculu mod desteğinin olabileceğinin söylenesi de kulağa oldukça hoş geliyor.

     Sokak Dövüşü, Karate, Boks ve Pro Wrestling gibi dövüş stillerinin bulunacağı oyunda her stilde özel vuruş güçlerimizin olacağı daha önce açıklanmıştı. Bu tür stil farklılıkları da karakterlerin birbirinden ayırt edici özelliklere sahip olmasını sağlayacak ki multiplayer desteği olan bir oyunda bu şart. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ryu Ga Gotoku Yakuza Project K Sega Aksiyon PS3 Yakuza: New Chapter Black Panther
Kojima, Snake için Carpenter'dan İzin İstemiş Halo: Reach'ten Campaign Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza: New Chapter Black Panther
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız