Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima, Snake için Carpenter'dan İzin İstemiş


 
      Hideo Kojima Metal Gear serisini yaratırken bir çok film ve kitaptan etkilendi, ama oyunun dünyası için en çok Escape From New York (New York'tan Kaçış) filminden etkilenildi, çünkü Solid Snake karakteri aslında bu filmden geliyor.
 
     1981 yılında John Carpenter tarafından yazılıp yönetilen Escape From New York'un ana karakteri Snake Plissken'ten çok etkilenen Hideo Kojima, Solid Snake'i de bu karakterden etkilenerek yaratır; hatta bunun için John Carpenter'a bir mektup yazarak izin istemiş.
 
      Tabi John Carpenter da bunu olumsuz karşılamadığını söylüyor.  Belki de o zamanlar serinin bu kadar ünlü olabileceğini de tahmin etmemiştir.
 
      Eğer Metal Gear Solid serisinin hayranıysanız teknolojisi eski olsa da Solid Snake'in yaratılmasında etkisi olmuş bu filmi izlemenizde yarar var.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metal Gear Solid: Rising Xbox 360 PS3 Konami Hideo Kojima Kojima Productions
Crackdown 2 Demosuna Büyük İlgi Yakuza: Black Panther'da Multiplayer Mod Olacak

laserion

24.6.2010 13:35:39

0
Kurt Russell'ın başrolünde oynadığı filmi bende çok beğenmiştim Escape From New York zamanının başarılı yapımlarından biridir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Rising: Revengeance
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız