Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

War of the Worlds için 30 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
FlipSwitch Games, bilim kurgu romanı The War of the Worlds'e dayanan War of the Worlds oyunu için yeni bir video paylaştı. Yarım saatlik bir oynanış videosunu içeren bu içerikte oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyoruz.
 
Romana dayanan bir yapım geliyor 
 
 
 
The War of the Worlds romanı 2005 yılında Tom Cruise'un başrol oynadığı Steven Spielberg'in filmi sayesinde ünlendi. Ardından bu romana dayanan bir oyun geliştirilmeye yakın zamanda başlandı ve şu anda oyun uyarlaması karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
War of the Worlds, korku dolu bir açık dünya hayatta kalma deneyimini bizlere sunmayı hedefliyor. Oyunda bir uzaylı istilasının tam ortasında kalıyor ve asıl amacınız hayatta kalmanın yanı sıra uzaylı makineleri nasıl yeneceğinizi bulmak.
 
Oyunda binaları araştırabiliyor, malzeme arayabiliyor, dost canlısı olmayan diğer hayatta kalanlarla savaşabiliyor, uzaylı makinelerden saklanabiliyor ve hayatta kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz. 
 
İşte oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming hayatta kalma pc War of the Worlds
Alan Wake 2 için Yeni Güncelleme Yayınlandı: 200'den Fazla İyileştirme YU-GI-OH! Koleksiyon Kart Oyunu Destelerine İki Yeni Nadir Kart Çeşidi Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
War of the Worlds
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız