Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition'ın Çıkış Tarihi Sızdırılmış Olabilir

 
 
Yayıncılığını Nintendo'nun yaptığı ve geliştiriciliğini ise Monolith Software'in yaptığı, Xenoblade Chronicles remake versiyonu olan Xenoblade Chronicles: Definitive Edition'ı geçtiğimiz aylarda Switch için duyurulmuştu. Oyunun çıkış tarihi net olarak belli değil ancak 2020 yılı içerisinde çıkması planlanıyor. 
 
Geçtiğimiz gün ise Danimarka'ya ait bir internet sitesi olan Cool Shop'ta oyunun çıkış tarihi listelendi. İnternet sitesinde yazana göre oyun 29 Mayıs 2020'de yayınlanacak. Durum ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi ancak, eğer tarih doğruysa yakın zamanda bir duyuru yapılacaktır.
 
Monolith Soft'un 2012'de Wii sistemi için çıkış yapan epik Xenoblade Chronicles oyunu, Nintendo Switch'te Xenoblade Chronicles: Definitive Edition olarak yeniden doğuyor. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Shulk ve Fiora'nın maceralarını anlatan aksiyon rol yapma oyunu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Xenoblade Chronicles remake Nintendo Monolith Software Switch
Royal Youth, 2020 VFŞL Kış Mevsimi As Kadrosunu Dağıttığını Duyurdu Jared Leto'nun Başrolündeki "Morbius" Filminden Görsel Sızdırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız