Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Royal Youth, 2020 VFŞL Kış Mevsimi As Kadrosunu Dağıttığını Duyurdu

 
     Royal Youth, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla 2020 VFŞL Kış Mevsimi için kurduğu kadrosunu dağıttığını duyurdu. 
 
Royal Youth takımının duyurusu:
 
     "Başarı dolu bir sezon geçirmemize rağmen ne yazık ki 2020 Kış Mevsimi için kurduğumuz kadroyu belirsizliklerden dolayı dağıtıyoruz. Akademi takımımızı geliştirerek başarılarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz. Tüm takipçilerimizden desteklerini ve anlayışlarını rica ediyoruz.
 
     League of Legends VF Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi 2019 yılı şampiyonu olan Royal Youth, League of Legends 2019 Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı ve ülkemizi temsil etmek adına Paris'te mücadele etti. Ön Eleme Etabı 2. Tur karşılaşmalarına yükselen temsilcimiz, Clutch Gaming'e 3-0 mağlup oldu ve 2019 Dünya Şampiyonası'nı 18. sırada tamamladı. Turnuvanın ve lig sezonunun tamamlanmasının ardından oyuncularının ve takım koçlarının sözleşmeleri sona erdi. Oyuncularıyla sözleşme yenileyemeyen Royal Youth, LoL kadrosu dağıldı. Yeniden takım kurma yoluna giden takım yönetimi, yeni sezonda başarılı üst koridor oyuncusu Asım Cihat "fabFabulous" Karakaya'yı transfer etti. Royal Youth'un 2020 VFŞL Kış Mevsimi için as kadrosunu dağıttığını duyurmasıyla birlikte boşta kalan üst koridor fabFabulous, takım aradığını bildirdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Dragon Ball Z: Kakarot'tan Yeni Bir Fragman Yayınlandı Xenoblade Chronicles: Definitive Edition'ın Çıkış Tarihi Sızdırılmış Olabilir

Berkayselcuk

12.1.2020 19:01:12

+1
Riot Türkiye her yerden çatlaklar vermeye başladı. Franchising için hazır değildi bizim ligimiz. Çok yüksek paralar istediler slotlar için. Takımların nefesi de 2 sezon sonunda bitti. Ya borç batağına saplanıp galatasaray gibi maaşları ödeyemez hale geldiler, ya royal gibi şampiyon olsa bile para kaybettiği için küçültüldüler ya da geri kalan takımlar gibi daha mütevazi yerli/akademi kadrolarına yöneldiler. Bu saatten sonra Arap oyuncuları çekip yatırım kovalayacaklar ya da türk ligi büyük bir çöküşe gidecek gibi geliyor bana.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız