Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Ek Senaryosu ‘Future Connected’ 10 - 12 Saat Uzunluğunda

 
2012'de çıkan RPG Xenoblade Chronicles'ın yenilenmiş sürümü Definitive Edition orijinal oyuna ek son bölüm (epilogue) niteliğinde Future Connected içeriğine sahip olacak ve bu içeriğin oynanış süresi belli oldu.

Famitsu dergisine konuşan Tetsuya Takahashi tarafından belirtilene gore, Future Connected yaklaşık 10 - 12 saat uzunluğunda olacak. Bu süre sadece hikayeyi oynarsanız. Yan içeriklerle birlikte 20 saate çıkacak.

Ayrıca Definitive Edition'da karakter grafikleri de geliştirilmiş fakat corona virüsü sebebiyle oyunun müzikleri orkestra eşliğinde yeniden kaydedilememiş onun yerine iyileştirip yeniden düzenlenmiş.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition 29 Mayıs'ta Switch için çıkacak. Nintendo eShop'ta $59.99 fiyattan ön siparişte.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Xenoblade Chronicles remake Nintendo Monolith Software Switch
inXile Entertainment Bir Sonraki RPG Oyununda Unreal Engine 5'i Kullanacak HBO Max ile Dönen Looney Tunes'dan, Coyote ve Road Runner'ın Bulunduğu Yeni Bir Video Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız