Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Live Gold Kasım Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

 
 
Microsoft, Xbox Live Gold abonelerine özel Kasım 2022'de geçerli olacak ücretsiz oyunları duyurdu. Microsoft, Xbox Live Gold kapsamında her ay oyunculara çeşitli ücretsiz oyunlar sunuyor ve bu gelecek ayın oyunları içerisinde Praetorians: HD Remaster ve Dead End Job yer alıyor. Oyunların kullanım süresi değişkenlik gösteriyor.
 
Öte yandan Ekim ayı içerisinde oyunculara şu oyunlar sunuluyor: Windbound (Tüm ay boyunca kullanılabilir) ve  Bomber Crew Deluxe Edition (16 Ekim - 15 Kasım tarihleri arasında mevcut) yer alıyor.
 
İşte Kasım ayının ücretsiz oyunları
 
- Praetorians: HD Remaster (Tüm ay boyunca mevcut): Praetorians, HD Remaster sürümüyle beraber yüksek çözünürlükte yeniden tasarlanan meşhur gerçek zamanlı strateji klasiği olarak karşımıza çıkıyor. Praetorians, yükselen Roma İmparatorluğu'ndaki siyasi entrikaları konu alıyor. 
 
- Dead End Job (16 Kasım - 15 Aralık tarihleri arasında mevcut): Dead End Job ile oyuncular uçuk kaçık bir dünyaya hayaletleri öldürmeye atılıyor. Arkadaşlarınla yan yana oynayabileceğin bu nişancı oyununda sırtında bir vakum ve elinde bir plazma tabancası ile işe koyulacaksın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Xbox Live Gold xbox live gold ücretsiz oyun aylık oyun bu ay hangi oyun
Breakers Collection 12 Ocak 2023'te Çıkıyor Bilim Kurgu Temalı EVOTINCTION için Hikaye Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.10.2022 11:11:46

0
Ben olsam şöyle bir sistem getirirdim, bir ay boyunca 500 TL harcama yaparsan resident evil village hediye,1000 TL harcama yaparsan hogwarts legacy hediye.Aboneliği kaldırır para harcayan oyuncuları ödüllendirirdim.

Fearless_tr

28.10.2022 19:53:50

0
:DDDDDDDDDDDDDDDD
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Live Gold
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız