Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bilim Kurgu Temalı EVOTINCTION için Hikaye Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı Astrolabe Games ve geliştirici Spikewave Games tarafından biz oyunculara sunulacak olan bilim kurgu temalı üçüncü şahıs hack - gizlilik oyunu EVOTINCTION için yeni bir fragman yayınlandı. Yeni fragman “Red Virus Story” olarak adlandırılmış ve bizlere oyun içerisinden çeşitli kesitler sunuyor.
 
Bilim kurgu temalı gizlilik oyunu EVOTINCTION
 
Oyunun görselleri ve atmosferi bir hayli ilgi çekici. Bilim kurgu temasını - uzayı yansıtan bu yapımda bolca gizlilik unsuru yer alıyor. Zaman zaman oyun hakkında yeni detaylar paylaşılıyor ve yayınlanıyor. Bu kapsamda  Spikewave Games'in kurucusu Gu Xingyan bir basın açıklamasında şu ifadeleri kullanıyor:
 
"Spikewave Games ekibi olarak  zorlu bir gizlilik oyunu geliştirme peşindeyiz. EVOTINCTION üzerinde çalışmaya başladığımızdan beri iki unsur etrafında yoğunlaştık: Sürükleyici bir hikaye anlatımı ve gizlilik unsurları. Bu unsurların yanına fütüristik teknolojiyi, keşif öğelerini, bilim kurgu temasını, yani kısacası yakın gelecekteki distopik bir ortamı sizlere sunmak istiyoruz. Umarım EVOTINCTION bu konuda sizleri hayal kırıklığına uğratmaz.” 
 
EVOTINCTION hikayesi HERE adlı bir tesiste başlayacak
 
 
 
Oyunun hikayesi bizleri yakın geleceğe götürüyor. HERE adlı uzak bir araştırma tesisinde, tesisi kontrol eden AI yani yapay zeka sistemi, RED adlı bir virüs tarafından ele geçiriliyor. Bu durumun ardından yapay zeka sistemi insanlara saldırmaya başlıyor. Oyunun temel hikayesi böyle başlayacak ve bizlere yeni bir macera sunacak.
 
EVOTINCTION, 2023 baharında PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu EVOTINCTION gizlilik hack macera
Xbox Live Gold Kasım Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı Açık Dünya Macera Oyunu Sable, Kasım'da PS5 Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız