Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XCOM ve Midnight Suns Franchise Lideri Firaxis'ten Ayrıldı

 
 
XCOM serisinin ve Marvel's Midnight Suns franchise lideri Garth DeAngelis, Twitter üzerinden yakın zamanda paylaştığı bir gönderide 14 yıl sonra Firaxis Games'ten ayrıldığını açıkladı. DeAngelis, Firaxis bünyesinde XCOM: Enemy Unknown ve XCOM 2 oyunları üzerinde çalışan kıdemli geliştiricilerinden biri olarak karşımıza çıkıyor.
 
DeAngelis, 14 yıl sonra Firaxis'teki kariyerinin sonuna geldiğini açıkladı
 
 
 
Çeşitli çalışmaları ile tanınan Garth DeAngelis, Firaxis içerisinde eleştirmenlerce beğenilen başka bir oyun üzerinde daha çalıştı. Yakın zamanda yayınlanan süper kahraman temalı sıra tabanlı taktik oyunu Marvel's Midnight Suns projesi içerisinde de yer alan DeAngelis, buradaki kariyerini böylece tamamlamış oldu. Midnight Suns, Fraxis bünyesindeki son oyunu oldu.
 
DeAngelis, gelecekteki kariyeri ve ne yapacağı hakkında henüz hiçbir şey paylaşmadı. Bu nedenle sıra tabanlı taktiksel strateji oyunlarının kıdemli geliştiricisi için sırada ne var bilinmiyor. Bununla beraber oyun endüstrisinde yer alan isimler ve Firaxis'teki eski iş arkadaşları, DeAngelis'e bir sonraki kariyerine bol şans diledi.
 
Öte yandan Firaxis stüdyosu, Garth DeAngelis'in ayrılmasından sonra yerine kimin geçeceği hakkında bir açıklamada bulunmadı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers ryo aksiyon macerai strateji taktik
SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake - Karakter Tanıtım Fragmanı Neil Druckmann: Elden Ring'in Hikaye Anlatım Tekniği İlgimi Çekiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Midnight Suns ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız