Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel’s Midnight Suns için Oyunun Bir Bölgesini Tanıtan Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Bir süredir geliştirilme aşamasında olan sıra tabanlı taktik rol yapma oyunu Marvel’s Midnight Suns için yeni videolar gelmeye devam ediyor. Yayınlanan son fragman oyunun manastır kısmını tanıtıyor. Yayıncı 2K ve geliştirici Firaxis tarafından biz oyun severlere sunulacak olan Marvel temalı taktik oyunu 2 Aralık'ta çıkış yapacak.
 
Sıra tabanlı taktik ve rol yapma oyunu yakında geliyor 
 
 
 
Marvel's Midnight Suns, Marvel Evreni'nin karanlık yüzünde geçen yeni bir taktik rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyun içerisinde Iron Man, Wolverine, Ghost Rider ve Blade gibi ikonik kahramanlarla yer alacak. Bu kahramanlar ile takım kurabilecek ve onlarla birlikte düşmanlara karşı gelebileceksiniz.
 
Marvel's Midnight Suns, 2 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Ardından PlayStation 4, Xbox One ve Switch için daha sonraki bir tarihte yayınlanacak. 
 
Marvel's Midnight Suns - Welcome to the Abbey fragmanı
 
Marvel's Midnight Suns yayınlanan son fragmanda manastır bölgesi tanıtılıyor. Arka planda hikayenin anlatıldığı bu videoda bazı karakterler de yer alıyor. Karakterlerin yürüyüş ve koşu animasyonlarının da bulunduğu bu fragman oyun hakkında bizlere çeşitli ipuçları veriyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo aksiyon macerai strateji taktik
Black Clover M: Rise of the Wizard King, Garena Tarafından Yayınlanacak Aksiyon Oyunu Sword of the Vagrant Konsollara Geliyor

BSC Misafiri

17.11.2022 18:24:58

0
Hala Türkiye için fiyat yok.Herhalde 1000-1200 Tl satşa çıkar.Unarım Denuvo koruması olmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Midnight Suns ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız