Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Worms Rumble Çıkış Fragmanı

 
Team17, Worms Rumble'ın çıkış fragmanını yayınladı.

Worms Rumble bugün PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için çıkıyor. PlayStation Store'da 109,00 TL ve Steam'de 32,00 TL. PlayStation Plus aboneleri için 4 Ocak 2021'e kadar ücretsiz.
 
Oyun çıkışında üç haritaya Missile Mall, Portal Park ve Transforming Towers ve üç oyun moduna sahip Deathmatch, Last Worm Standing ve Last Squad Standing sahip. Tüm platformlar arasında cross-play destekleniyor. Önümüzdeki haftalarda ve aylarda ücretsiz ek içerikler ve güncellemeler yayınlanacak.  
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Worms Rumble; heyecanlı, gerçek zamanlı, arena tabanlı 32 oyunculuk platformlar arası çarpışmaların yer aldığı, daha önce hiç oynamadığın bir Worms oyunu. Ölüm Maçı ve ölüme bir Kutsal El Bombası kadar yakın olduğun Son Kalan Solucan modlarında gümbürtüye hazırlan!

Omurgasız rakiplerinin canını yakmak için Bazuka, Pompalı Tüfek ve Koyun Atar gibi hayranların en sevdiği silahları ve cephaneliğe eklenen yeni silahları kullan. Solucanını özelleştir, mücadelelere ve sezonluk etkinliklere katıl ve Laboratuvarda yeni oynama şekillerini deneyimle. Worms yeniden keşfedildi.   
 
İlk Gerçek Zamanlı Worms!
Worms Rumble'da tur tabanlı savaş yok. Her tur GERÇEK ZAMANLI! Düşmanların seni atış yağmuruna tutuyorsa sen de onlara karşılık ver!
 
32 Oyunculuk Platformlar Arası Çok Oyunculu Mod
Konsolda ve PC'de çevrimiçi gümbürtüye hazırlan. Ölüm Maçı ve Son Kalan Solucan tekli ve ekipli battle royale modları, oyunun çıkışıyla birlikte mevcut olacak!
 
Yeni Şekillerde Oynanabilen Klasik Silahlar
Yeni ve hayranların en sevdiği silahları kuşan! Hem Bazuka, Kutsal El Bombası ve Koyun Atar gibi klasikler hem de yepyeni Çekiçbaşı, Plazma Tabancası ve Roket kalkanı var.
 
Etkinlikler, Mücadeleler ve "Laboratuvar"
Ek DP ve oyun ödülleri için sezonluk etkinliklere ve topluluk etkinliklerine ve günlük mücadelelere katıl. Laboratuvarda yeni mekanikleri ve silahları deneyimle. Her hafta yeni ve eğlenceli oynama seçenekleriyle birlikte yeni, deneysel oyun modları geliyor! 
 
Oyuncu Özelleştirmeleri
Silah görünümlerini, kıyafetleri, aksesuarları ve ifadeleri satın almak için DP ve oyun parası kazan! Savaş alanında kendi tarzını oluşturmak için farklı kombinasyonlar dene. 

 
Çıkış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Worms Rumble Team17 PS5 PS4 PC
Panzer Dragoon: Remake 11 Aralık'ta Xbox One'a Geliyor Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ın 1.10 Güncellemesi ve DLC Karakterleri Bu Hafta Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Worms Rumble
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız