Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ın 1.10 Güncellemesi ve DLC Karakterleri Bu Hafta Çıkıyor

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Tamsoft, Captain Tsubasa: Rise of New Champions için versiyon 1.10 güncellemesinin 2 Aralık'ta, Character Pass'e dahil olacak indirilebilir içerik karakterlerinin 3 Aralık'ta yayınlanacağını duyurdu.
 
Versiyon 1.10 güncellemesi New Hero hikaye moduna yeni bir bölüm ekleyecek. Bu bölümde oyuncular Otomo'ya katılarak Nankatsu'ya karşı intikamını alabilecek. Güncelleme ayrıca asist modu ve online oynanış için denge ayarlamaları getirecek. 
 
İndirilebilir içerik karakterleri İsveç'ten Stevan Levin, Tayland'tan Singprasert Bunnaak ve Meksika'dan Ricardo Espadas. Her biri özel yetenekleriyle birlikte geliyor.

Bandai Namco ve Tamsoft, Captain Tsubasa: Rise of New Champions için daha fazla indirilebilir içerik karakteri, ücretsiz güncellemeler ve denge ayarlamaları planlıyor.

İndirilebilir içerik tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinfinite Captain Tsubasa Captain Tsubasa: Rise of New Champions Bandai Namco Tamsoft PS4 Switch Steam Arcade Futbol
Worms Rumble Çıkış Fragmanı GeForce RTX 3060 Ti Çıkış Tarihi ve Fiyatı Doğrulandı

Turk.Navy

1.12.2020 22:00:41

0
Bu oyun tutmadı bu devirde böyle oyun mu çıkarılır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Captain Tsubasa: Rise of New Champions
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız