Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Tanks Blitz Nintendo Switch için Çıktı

 
Wargaming'in oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi tank oyunu World of Tanks Blitz PC ve mobil cihazlardan sonra Switch'e geldi.

Nintendo eShop üzerinden indirip oynayabilirsiniz.
 
Oyunun başlıca özellikleri:
 

- Dev bir tank dünyası. Tarihsel araçların ve diğer sevilen evrenlerden modellerin savaş alanında karşılaşmalarına tanık olun. Oyun 300’den fazla özel araca sahiptir!
- Farklı kiplerde ve 23’ün üzerinde oyun konumunda dinamik 7’ye 7 savaşlar. Hiçbir savaş tahmin edilemez: sonuç size ve ekibinize bağlıdır.
- Geliştirilmiş ilerleme sistemi ile Seviye I hafif tanklardan muazzam Seviye X ağır tanklara kadar tam bir araç yelpazesini araştırın. Topları değiştirin, donanım takın, kamuflaj uygulayın, aracınızı oyun tarzınıza uyacak şekilde düzenleyin
- Cihazınız için otomatik olarak optimize edilmiş muhteşem grafikler. Elle ince ayar yaparak çarpıcı renkler ve yüksek FPS arasında denge kurabilirsiniz.
- Ekip oyunu. Arkadaşlarınızla takım kurun veya bir klana katılarak benzer fikirdeki kişilerle birlikte savaşın, ardından ödüllü turnuvalara katılın! 


Switch versiyonu fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Kingdom Hearts: Melody of Memory 13 Kasım'da Çıkacak Collection of SaGa: Final Fantasy Legend Nintendo Switch için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız