Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Woolfe'nin İsim Hakları Sniper Elite Geliştiricisi Tarafından Satın Alındı


       Grin Games tarafından geliştirilen Woolfe: The Red Hood Diaries, finansal bakımdan çok getirili bir oyun olmamıştı. Sonuç olarak geliştirici ekip Ağustos ayında oyun dünyasına veda etmişti. Şimdi ise Woolfe serisinin Sniper Elite serisinin geliştiricisi Rebellion tarafından satın alındığını açıklandı. 
 
        Grin Games'in iflas etmesinden dolayı Kickstarter üzerinden bağış yapan oyuncuların çoğu, Kickstarter içeriklerini alamamıştı. Rebellion, oyunun Kickstarter sayfası üzerinden yaptığı açıklamada tüm Kickstarter bağışçılarına gerekli içeriklerin gönderileceğini duyurdu.
 
        Rebellion, Woolfe'nin Unreal Engine 3 ile geliştirildiğini ve bu oyun motorunun Rebellion stüdyosu ile uyumlu olmadığını dile getirdi. Geliştirici ekip oyunu desteklemeye devam edip etmeyeceği hakkında bir açıklama için erken olduğunu belirtiyor. "Peki Woolfe'nin ikinci oyunu mu gelecek?" diye sorarsanız Rebellion'un bunu da cevaplamadığını söyleyelim. Ekip satın alma işleminin daha yeni tamamlandığını ve gelecekte ne yapacaklarını değerlendireceklerini dile getiriyor.
 
       Woolfe: The Red Hood Diaries'in Steam üzerinden aynı fiyatla satılacağını ve oyunun zaman zaman indirime girmeye devam edeceğini belirtelim. Rebellion'un konu hakkında yayınladığı soru-cevap yazısına haberin kaynağından ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak kickstarter.com Woolfe Grin production bağımsız platform kırmızı başlıklı kız indie
PayDay 2'nin Yeni Paralı İçerikleri Gelen Tepkilerden Sonra Ücretsiz Yapıldı Monster, Notebook Alan Kullanıcılara Rainbow Six: Siege ve Assassin's Creed: Syndicate Veriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.10.2015 13:46:43

0
Alice tarzı havayı iyi yansıtan bir oyundu bence

Patren

21.10.2015 17:36:21

0
Unreal Engine 3 eskidir artık grafikleri nasıl acaba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Woolfe
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız