Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Woolfe: The Red Hood Diaries'in Yapımcısı Oyun Dünyasına Veda Etti


      GriN Multimedia adlı bağımsız yapımcı 2014 yılında Kırmızı Başlıklı Kız masalına daha karanlık bir atmosferden yaklaşacak Woolfe: The Red Hood Diaries için Kickstarter kampanyası başlatmış ve başarılı olmuştu. Şimdi ise yapımcı ekip projenin iptal edildiğini, çalışanların dağıldığını ve GriN Multimedia'nın kapatıldığını duyurdu.
   
       Yapımcı ekibin ilk büyük bütçeli yapımı Woolfe, yayınlanan ilk bölümüyle oyuncular tarafından karışık yorumlar almıştı. Oyun bazı yönleriyle başarılı olurken bazı yönleriyle çok da olamadı. Firmanın kurucusu Wim Wouters, oyunun satış rakamlarının hiç iyi olmadığını dile getirdi. Belirtilene göre ekibi iflasa götüren sorunlardan büyük kısmı firmanın planladıklarını yapamaması. Oyunu 2 boyutludan 3 boyutluya taşımak geliştirme masrafını yükseltirken teknik açıdan da ekibi sıkıntıya sokmuş ve sonuç olarak gerçekçilikle bağdaşmayan sonuçlar doğurmuş.
    
       Firmanın kapanmasıyla Woolfe: The Red Hood Diaries'in ikinci bölümünün yayınlanmayacağı kesinleşmiş oluyor. Bunun daha kötüsü oyunu Kickstarter üzerinden destekleyen ve poster, sticker, müzik albümü ve sanat kitabı gibi içerikler alması gereken oyuncular büyük ihtimalle bu içeriklere kavuşamayacak. Wouters; posterlerin ve stickerların postalanmaya, sanat kitabının ve müzik albümlerinin de basılmaya hazır olduğunu ancak ekibin ne postalar için pul alacak ne de albümü ve kitabı hazır hale getirecek parasının olmadığını dile getiriyor.
 
       Oyunun hakları, kaynak kodları ve tüm içerikleri satışa çıkarılmış durumda. Yapımcı oyunun ilk bölümü için gelen yorumların ardından hiçbir dağıtımcının Woolfe'yi satın almaya yanaşmadığını belirtiyor. Yine de Woolfe'nin başka bir yapımcı tarafından alınması halinde oyunun ikinci bölümünü görebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak grin.be Woolfe Grin production bağımsız platform kırmızı başlıklı kız indie
Crytek Sanal Gerçekliğe Odaklanan Yeni Bir Benchmark Aracı Geliştiriyor Rise of the Tomb Raider'dan 13 Dakikalık Yeni Bir Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

olağan_şüpheli

12.8.2015 02:50:55

0
bu forumda da baya eleştirilmişti.konu ilginçti aslında.

Guest-BB2CECC18

11.8.2015 17:21:57

0
Resme bakarak yorum yapıyorum alice madness returns geldi aklıma o tarzda bir oyunsa umarım devamı gelir ama iyi olsaydı batmazlardı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Woolfe
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız