Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wolcen: Lords of Mayhem'de 1 Milyondan Fazla Satmış

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini WOLCEN Studio'nun yaptığı Wolcen: Lords of Mayhem, 13 Şubat'ta erişime açılmıştı. Erişime açıldığı ilk günlerde büyük problemler yaşasa da oyuncular bu durumu pek de umursamamış.
 
Geliştirici stüdyo oyun hakkında bazı istatistikler paylaştı. İlk olarak oyunun 1 milyondan fazla sattığını söyleyelim. Şu anda oyunda 1 milyondan fazla karakter yaratılmış. Ayrıca oyunda 12.874.233 adet canavar yok edilmiş, oyun için toplamda 17.406.590 saat harcanmış ve toplamda 115.347.589.950 adet altın toplanmış. Oyunun eş zamanlı oyuncu sayısında, büyük bir başarı yakaladığını daha önce sizlere zaten aktarmıştık.
 
Wolcen: Lords of Mayhem, şu anda Steam üzerinden PC'de erişilebilir durumda. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Oyunun çıkış fragmanını da aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Wolcen: Lords of Mayhem Aksiyon RPG hack n slash online coop multiplayer hikaye diablo tarzı path of exile tarzı oyun
9 Mart'a Kadar Mortal Kombat 11'i Ücretsiz Deneyebilirsiniz. Steam'in Yeni, Özelleştirilebilir Haber Merkezi Kullanıma Açıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.3.2020 08:16:55

0
Kanka 3. bölüme başlayınca save dosyasının bozulma ihtimali var. Kafayı yersiniz uyandırayım. Yedek ala ala gidin (save dosyalarını)

Curtius

6.3.2020 03:18:38

0
more like "bugcen"
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wolcen: Lords of Mayhem
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız