Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

9 Mart'a Kadar Mortal Kombat 11'i Ücretsiz Deneyebilirsiniz.

 
Yayıncılığını Warner Bros Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise NetherRealm Studios'un yaptığı dövüş oyunu Mortal Kombat 11'i bu hafta sonu ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Ücretsiz deneme sürümü sadece PlayStation 4 ve Xbox One'da erişilebilir durumda.
 
Deneme sürümünde, oyunun hikaye modundaki ilk iki bölümü ve tüm çok oyunculu modları deneyebilirsiniz. Deneme sürümü şu andan itibaren 9 Mart'a kadar erişilebilir olacak.
 
Aynı zamanda Mortal Kombat 11, güzel de bir indirime girmiş durumda. Xbox Mağazası'nda 168,00 TL, PlayStation Mağazası'nda 293,00 TL ancak PS Plus üyeleri için ekstra %30 indirim bulunuyor ve oyun Steam'de de 40,80 TL'ye satılıyor.
 
Ayrıca oyunun yeni karakteri Spawn'ın ilk oynanış videosu 8 Mart'ta yayınlanacak. Oyuna 17 Mart'ta eklenecek. Geçtiğimiz aylarda da oyuna The Joker eklenmişti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Mortal Kombat 11 Warner Bros. Interactive Entertainment NetherRealm Studios
AMD, PlayStation 4 ve Xbox One'ın Toplamda 150 Milyondan Fazla Sattığını Düşünüyor Wolcen: Lords of Mayhem'de 1 Milyondan Fazla Satmış

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 11 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız