Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Witchfire için NVIDIA DLSS 3 Teknolojisinin Kullanımını Gösteren Bir Video Yayınlandı

 
 
The Astronauts, roguelite birinci şahıs nişancı oyunu Witchfire için NVIDIA DLSS 3 teknolojisini kullanacağını doğrulayan yeni bir fragman yayınladı.
 
The Astronauts'un kurucu ortağı ve kreatif direktörü Adrian Chmielarz bir basın açıklamasında, "Oyuna başlayın, tüm grafik seçeneklerini maksimuma çıkarın. Bir süre eğlenirsiniz ama sonra, özellikle bu bir aksiyon oyunuysa, kare hızının nasıl olduğunu anlarsınız. DLSS 3 teknolojisi, görsellerden ödün vermeden imkansız gibi görünen yüksek kare hızına olanak tanır.”
 
Tuhaf silahlarla ve yasaklanmış pagan büyüsüyle donanmış olarak, kurtuluşunuzun anahtarını elinde tutan güçlü bir cadıyı avlayın. Witchfire, Painkiller, Bulletstorm ve The Vanishing of Ethan Carter'ın yaratıcılarından karanlık bir fantezi roguelite nişancı oyunudur.
 
Witchfire, 2023'ün başlarında Epic Games Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlanacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Witchfire
Sıra Tabanlı RPG Light Fairytale Episode III için Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı Game Freak, At Yarışı Oyunu Pocket Card Jockey: Ride On'u Apple Arcade için Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Witchfire
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız