Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Witchfire çıkış tarihi açıklandı: Erken erişim olarak yayınlanacak

 
 
Geliştirici The Astronauts, karanlık atmosfere sahip roguelite birinci şahıs nişancı oyunu Witchfire'ın Epic Games Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak 20 Eylül'de çıkış yapacağını duyurdu. Oyunda cadılar ve kilise güçleri arasında ölümcül bir savaşın sürdüğü bir dünyada yer alıyoruz.
 
Karanlık atmosfere sahip nişancı aksiyon deneyimi geliyor
 
 
 
Tuhaf silahlarla ve yasaklanmış büyülerle donanmış bir şekilde atılacağımız bu aksiyon dolu içerikte kurtuluşunuzun anahtarını elinde tutan güçlü bir cadıyı avlamanız gerekiyor. Witchfire, Painkiller, Bulletstorm ve The Vanishing of Ethan Carter'ın geliştiricilerinden biz oyunculara sunulmaya hazırlanıyor.
 
Fantezi ve alternatif bir evrende geçen oyun birinci şahıs kamera bakış açısına sahip. Bu alternatif gerçeklikte cadılar oldukça tehlikeli bir şekilde karşımıza çıkıyor. Oyunda düşmanlara karşı geleceğimiz bir dizi silah ve yasak büyüler yer alıyor.
 
Oyunun temelinde cadılara karşı kilise güçleri büyük bir mücadeleye girişiyor. Bu savaştan galip ayrılmak isteyen kilise güçleri, gönüllü günahkarları avcı denilen ölümsüz cadı avcılarına dönüştürüyor. Bunu yapmak için de yasaklanmış pagan büyüsüne başvuruluyor. 
 
Witchfire, Epic Games Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak 20 Eylül'de geliyor.
 
Erken erişim sürüm çıkış tarihi
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Witchfire
Yeni platform oyunu Sonic Superstars duyuruldu Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin İptal Edilen Sürümünden Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

C28_

12.6.2023 01:50:55

0
painkiller ı hatırlattı

BSC Misafiri

11.6.2023 16:21:39

0
cidden merak ediyorum; düzgün bir hikayeli lineer singleplayer fps veya tps oyun yapmak bu kadar mı imkansızlaştı. ya co-op ya online ya rogue like ya souls like. abi 2000'lerde adım başı düzgün fps oyunu çıkardı noldu naptınız öldürdünüz be

mehmetalpertr

11.6.2023 00:55:57

0
güzelim oyunu roque like yaptınız. bu saatten sonra istemez. kalsın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Witchfire
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız