Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wipeout 2048'den Vita ve PS3 Videosu

Oyunu çıkış tarihi henüz belli değil.
   
     Wipeout 2048 için yayınlanan yeni tanıtım videosunda oyunun PlayStation Vita ve PlayStation 3 arasında ne gibi etkileşimlere izin vereceği gösteriliyor. Ayrıca PS Vita'da oynarken el konsolunun yeni özelliklerinin nasıl kullanılacağı da gösterilmiş.
 
     Cross Platform Gamematching özelliği sayesinde her maçtan önce diğer oyuncuların görebilmesi için kendi resminizi çekebileceksiniz. Oyunun PlayStation 3 ve Vita sürümlerini birlikte çalıştırabilecek ve yarışlara katılabileceksiniz.
 
     PS Vita kontrollerine geçersek arkadaki dokunmatik pad sayesinde ekstra hız kazanabilir veya öndeki dokunmatik ekranı kullanarak kalkan ve roket atabilirsiniz. Tüm bunları aşağıdaki tanıtım videosunda izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Wipeout 2048 playstation vita playstation yarış sony studio liverpool
PS3 Satışları Hedeflenenden İleride Guild Wars 2'nin Beta Tarihi Sonunda Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

15.12.2011 22:26:45

0
samsung galaxy s 2 sahibiyim su androidler konsol devrini bitiricek felan diyorlarya ya resmen şaka gibi ya tabled ve androidlerde ne oynanabilirlik var ne grafik var ya oyunla uzaktan yakından alakaları yok bu cihazların birde vitaya bakıyorum ps3 e yakın grafik sunuyor oynanabilirlikte en üst seviye gibi görünüyor böyle çok güçlü bir telefonum var ama oyun oynamak istiyorsam vitayı almam gerekiyor ve alıcam

Bowser Zeki

15.12.2011 20:44:51

0
@norbulus Diyecek bisi bulamiyorum sana. :/ Ben nintendocuyum 3ds im var ama vitadaki grafigede vasat diyorsan ne diyim artik. *~*

norbulus

15.12.2011 16:57:17

-2
Bu nesilde de el konsoluna hayıra devam. Şu anki konsollar gameboy (hepsi) gibi değil , çıktığı zamanın teknolojisini tamamen kullanamıyor.İki konsol da vasattan öteye gidemeyecek benim gözümde.

BSC Misafiri

15.12.2011 16:45:15

0
harika
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wipeout 2048
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız