Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U Online Alana Ağırlık Verecek

Wii U, 2012'nin Nisan ayından önce çıkmayacak.
 
     Nintendo Amerika'nın başkanı Reggie Fils-Aime, Forbes ile yaptığı röportajda yeni konsolun online kısmına da ağırlık vereceklerinden bahsetti. Rakip firmaların verdiği hizmetlerin benzerlerini sunarak, yapımcılara kendi oyunları için online platformlar oluşturacaklar.
 
     Nintendo 3DS ile ağırlık vermeye başlayan firma eShop açaran yeni online dönemin ilk adımlarını atmıştı. Wii U ile bir adım daha atarak online özellikleri daha esnek hale getirecekler ve bağımsız yapımcıların da ilginisi çekmeye çalışacaklar. Yeni sistemde yapımcılar kendi ağlarına sahip olarak Wii U'da ağır basan yapımlara imza atabilecekler. Örnek vermek gerekirse bu daha çok PlayStation Network'e benzeyecek. Sony yapımcıları daha rahat bırakarak kendi kurallarını koymalarına izin veriyor. Microsoft ise oyunları Xbox Live'da yayınlamak için yapımcılara kendi kurallarını benimsetiyor.
 
     Daha önce şirketin genel başkanı olan Satoru Iwata da benzer açıklamalarda bulunarak Wii U ile daha önceki stratejilerini uygulamayacaklarını ve yapımcılara online alanda bağımsızlık sunacaklarını söylemişti. Bu hem Wii U'nun online alanda güç kazanmasını, hem de daha çok yapımcıyı çekmesini sağlayacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console Online
Skyrim'den Hikaye ve Zırh Özellikleri Dark Souls'ta Beden Formunuzu Korumalısınız

Haykıran Bıngıldak

6.7.2011 18:16:18

0
Bağımsız yapımlar için wiiu gerçekten şahane bi platform olucaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız