Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls'ta Beden Formunuzu Korumalısınız

Dark Souls'ta bazen birilerinin yardımına ihtiyaç duyabileceğiz

     Demon's Souls'u oynayanlar bilirler. Bu oyunda "beden" ve "ruh" olmak üzere iki formda mücadele ediyorduk. Ruh formunun avantajları olduğu kadar dezavantajları da (enerjimiz yarıya iniyordu) vardı. Dark Souls'ta da benzer bir sistem olacak.
 
     From Software yetkililerinin açıklamalarına göre insanlığımızı korumak (yani beden formunu) oyunun en önemli yönlerinden birisi olacak. Oyunun online modunda diğer oyuncular size suikast düzenleyebilecek ve beden formunuzu (yani insanlığınızı) çalabilecekler.
 
     Demon's Souls'ta bazı item'lar yoluyla veya boss'ları öldürerek beden formuna geçiş yapabiliyorduk. Dark Souls'ta da büyük ihtimalle beden formumuzu kaybettikten sonra diğer oyunculara karşı mücadele etmemiz gerekecek. 
 
     Geliştiriciler Dark Souls'un Demon's Souls'tan bile daha zor bir oyun olacağını söylemişlerdi. Beden formumuzu korumak için çaba göstermek de bu zorluklardan birisi olsa gerek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera Dark souls Demon's Souls Aksiyon RPG Namco Bandai From Software PS3 Xbox 360
Wii U Online Alana Ağırlık Verecek Harry Potter'dan Video ve Ekran Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız