Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim'den Hikaye ve Zırh Özellikleri

Serinin önceki oyunlarında olduğu gibi Ejder Dili ile sık sık karşılaşacağız.

     The Elder Scrolls V: Skyrim için meraklı bekleyişimiz devam ediyor. Bir Dragonborn'u yöneteceğimiz oyun için yeni açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Bethesda yetkilileri, firmanın forumunda oyun için yeni açıklamalara yer vermiş.
 
     Oyunun baş tasarımcılarından  Bruce Nesmit, "Biz bütün bir hikaye anlatmayı hedefliyoruz" diye başladığı sözlerinde Skyrim'in serinin bir önceki oyunu olan Oblivion'a göre hikayeye daha fazla önem vereceğini dile getirmiş. Hikayenin belli noktalarında kırılmaların olacağını da söyleyen Nesmit, bu kırılma anlarında yapacağımız seçimlerin oyunun gidişatını değiştireceğini fakat genel olarak ana hikayenin tek bir hikaye olduğunu da belirtmiş.

     Bruce Nesmit, oyundaki yan hikayelerin ise klasik olarak daha küçük hikayelerden oluşacağını fakat bu yan görevlerde de bazı seçimler yapmak zorunda olacağımızı belirtmiş. örneğin bu yan görevlerde birisine ihanet etmeniz veya onu kurtarmanız gerekebilecek. Firmanın önceki oyunları kıyaslandığında ise yan görev işleyişinin Fallout 3'ten daha çok Oblivion'a benzeyeceğini fakat çok daha fazla yangörev olacağı da açıklamalara eklenmiş.

     Oyunun ana çizerlerinden Matt Carofano ise Skyrim'deki zırh sistemine değinmiş. Zırh sisteminin Oblivion'a bir hayli benzediğini söyleyen Carofano, buna rağmen zırh sisteminin üst ve alt olarak ikiye ayrılacağını fakat bazı kombineler ile bu zırhların birleştirilerek, daha kombine bir zırh oluşturulabileceğini ve daha iyi bir görsellik sunulacağını belirtmiş.
     

Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
Aliens: Colonial Marines'ten Dergi Taramaları Wii U Online Alana Ağırlık Verecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

oa454

6.7.2011 13:23:13

0
Ben zırh 3 parçadan oluşacak diye duymuştum (baş,üst,alt).Yani ayaklık ile şalvar,eldiven ile ceket birleşiyor.Oblivion da 5 parça yetmezken 3 e indirmeleri RPG severler için hiç iyi olmaz.İnşallah doğru değildir diyorum.

CILGIN_TURK_96

6.7.2011 12:37:31

0
seçimlerimizin hikayeyi fazla degistirmemesi guzel olmus...

Sulu Çor Kağan

6.7.2011 12:29:30

0
zırhlar bol ve şaşalı olsun yeter

OlorinKing

6.7.2011 11:52:54

0
Şu kombine işini merak ettim =D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız