Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warzone'da Yeni Bir Hata Görev Ödüllerini Vermiyor

 
 
4. Sezon, Verdansk '84 haritasında yapılan değişiklikler ve oyuncuların deneyebileceği yeni silahlarla oyunculara sunuldu. Ancak her sezon olduğu gibi bu yeni sezonda da birçok sorun meydana geldi. Nerf gerektiren silahlar, kapıya dokunan oyuncuların anında ölmesi gibi birçok oyun içi hata son sezon ile birlikte geldi.
 
Şimdi başka bir bug Warzone'un sözleşmelerini etkiliyor. Popüler yayıncı 'its_iron', oyuncuların işaretli hedefleri ortadan kaldırmayı başarsalar bile sözleşmelerin tamamlanmasını engelleyen bir hatayı paylaştı. 
 
Warzone'u yayınlarken ekibi sözleşmeyi aldı ve hedeflerinin bulunduğu Farmland'a gitti. Helikopter kullanarak uçtular ve düşman ekibiyle çatışmaya girdiler. Kısa bir mücadeleden sonra, düşmanlarının dördü de ortadan kaldırıldı. Sözleşmeyi tamamlamalarına rağmen hedefin hala haritada işaretli ve oynanabilir alanın dışında olduğundan dolayı herhangi bir ödül kazanılmadı.
 
Videoya buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamerficial Call of Duty: Warzone Oynaması Ücretsiz Battle Royale
Xbox Başkanı Phil Spencer, Fable 4'ün Emin Ellerde Olduğunu Belirtti Left 4 Dead Karakterleri, Zombie Army 4'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Warzone
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız