Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warzone Oyuncuları FARA 83 Silahının Gücünün Düşürülmesini istiyor

 
 
Warzone oyuncuları muhtemelen FARA 83'ün topluluk arasında hızla popülerlik kazandığını fark etmişlerdir. Uzun menzilli AR silahı çok az geri tepme ile rakipleri hızla ortadan kaldırabiliyor.
 
30 Haziran'da gerçekleşen en son güncellemenin ardından, oyuncular FARA'nın nerflenmesinin ardından tekrardan kullandılar. Ancak silahın hiç değişmediği öne sürüldü. 
 
Yama notlarına göre, FARA ve C58'de geri tepmenin 'biraz arttırıldığı' belirtiliyor. Ancak oyuncular FARA'nın neredeyse tamamen aynı olduğuna dair endişelerini dile getiriyor.
 
Reddit kullanıcısı 'singthering' güncellemenin ardından silahla ilgili düşüncelerini paylaştı. Gönderide '' FARA 83'e yapılan nerf güncellemesi hiçbir şeyi değiştirmedi'' ifadeleri yer alıyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamerficial Call of Duty: Warzone Oynaması Ücretsiz Battle Royale
GTA Online'ın Yeni Radyo Güncellemesi Oyuncuların Hoşuna Gitmedi Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles için iki Fragman Yayınlandı

ein ausländer

12.7.2021 19:14:34

+4
Ee napim? Yakında “Warzone oyuncuları oyunda osurmak istiyor”diye haber yapmanızdan korkuyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Warzone
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız