Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhaven, Playstation 5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor

 
 
Nexon, oynaması ücretsiz çok oyunculu aksiyon oyunu Warhaven'ın daha önce duyurulan PC (Steam) sürümünün yanı sıra PlayStation 5 ve Xbox Series için de mevcut olacağını duyurdu. Warhaven şu anda Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak oynanabiliyor.
 
Oyunun kendine özgü bir dünyası bulunuyor 
 
 
 
Warhaven'ın dinamik yakın dövüş ve menzilli savaşları temel alan bir yapıyla beraber karşımıza bulunuyor. Oyun hem yeni oyuncuları hem de tecrübeli oyuncuları ödüllendiriyor. Oyun içerisinde farklı farklı savaşçılar yer alıyor ve bu savaşçıların her birinin benzersiz askerlerden becerileri bulunuyor. 
 
Altı farklı savaşçı sınıfı arasında geçiş yapabildiğiniz oyunda bu sınıfların benzersiz silahlarını ve yeteneklerini kullanabiliyor ve savaşın gidişatını kendi lehinize çevirebiliyorsunuz. Oyunda aynı zamanda bir ekip kuruyor ve takım çalışması burada zaferin anahtarı olarak karşımıza çıkıyor. Ekibinizle ne kadar çok iş birliği yaparsanız Warhaven'ın gizli stratejik olanaklarını o kadar çok keşfedersiniz.
 
Warhaven temel olarak orta çağ ve modernliği harmanlayarak farklı bir fantastik dünyayı bizlere aktarıyor.
 
Konsol duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Warhaven
Final Fantasy VII Rebirth için Yeni Oynanış Videoları Yayınlandı Marvel’s Spider Man 2 Geliştirmesi Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhaven
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız