Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel’s Spider Man 2 Geliştirmesi Tamamlandı!

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Insomniac Games'in üstlendiği devam oyunu Marvel's Spider-Man 2'nin geliştirmesi tamamlandı. Ekipler oyunun tamamlandığına dair Twitter üzerinden bir gönderi paylaştı. Bu gelişmeyle beraber artık oyunun çıkışa hazır olduğunu biliyoruz. 
 
Insomniac ekibi kısa bir açıklama yaptı
 
 
 
Insomniac Games tarafından paylaşılan gönderide şu ifadeler yer aldı: "Marvel's Spider-Man 2'nin geliştirmesi resmi olarak tamamlandı. Bu dönüm noktasına stüdyomuzla beraber PlayStation ve Marvel Games'teki iş birlikçilerimiz ile ulaştık. Şu anda bu gelişmeyi dünya çapındaki topluluğumuzla paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz. 20 Ekim'de sizlere sunacağımız bu deneyimi tatmanız için sabırsızlanıyoruz!"
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Marvel’s Spider-Man 2'de Peter Parker ve Miles Morales olarak yer alıyorsunuz. Oyunda iki farklı Örümcek Adam'ı kontrol ediyor ve bu karakterlerin kendine özgü becerileri bulunuyor. Büyük beğeni toplayan ilk oyunla beraber devam oyunu artık yakında geliyor. 
 
Marvel's Spider-Man 2, 20 Ekim'de PlayStation 5 için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye spiderman 2 sony insomaniac ps5 açık dünya
Warhaven, Playstation 5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor Assassin's Creed Mirage NVIDIA DLSS 2 ve AMD FSR 2.0'ı Destekleyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.9.2023 10:04:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Güzel güldük eğlendik Hadi Wolverine'ni halledin artık...
Bu oyunda Wolverine çok büyük bir cameo olarak gözükecek diye düşünüyorum. Ultaimate Spider-Man'de venom bölümünde olduğu gibi bu oyunda da, kısa kullanabildiğimiz bir alan bile olsa hem reklam hem de aşırı güzel bir şaşırtma olur.Ya da dövüş sekansı.

BSC Misafiri

22.9.2023 10:25:49

0
Güzel güldük eğlendik Hadi Wolverine'ni halledin artık...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Spider-Man 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız