Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40K MMO'sundan Yeni Bilgiler

Beklemeye aynen devam!

    Geçtiğimiz günlerde THQ'nun sitesinde çıkış tarihi 1 Nisan 2013 olarak gösterilen Warhammer 40K: Dark Millenium Online için sonunda, bekleyenler için yeni bilgileri geldi.
 
     Strategy Informer aracılığıyla yayınlanan bilgiler 4 bölüme ayrılmış. Bu bölümlerden yapım aşaması kısmında, oyunun yapımcılığını Vigil Games ve Relic Studios'un ortaklaşa üstlendiği yazılmış. Ancak yapımın %90'lık payı Vigil Games'a ait. Dark Millenium Online, Warhammer 40K serisinin son oyunu Space Marine ve Darksiders 1 ve 2'nin kullandığı oyun motorunu kullanacak. 
 
     Oyun içi bilgilere geldiğimizde, Dark Millenium Online'ın önemli özellikleri arasında RPG ile aksiyon anlarının farklı oynanışa sahip olduğunu görüyoruz. Normal anlarda Space Marine ile Darksiders'daki gibi hedefe yoğunlaşmış bir kamera açısıyla karşılaşırken, aksiyon anlarında bu durum Space Marine ve Gears of War'daki savaş sahnelerine geçiş yapıyor.
 
     Yine oyun içi bilgilerden bir diğer önemli olanı, DMO'da "hero sınıflar" bulunacak. Örneğin World of Warcraft'da Death Knight sınıfını açabilmemiz için ilk olarak basit sınıflardan biriyle belli seviyeye gelmemiz gerekiyor. DMO'daki durum da aynen böyle. Bu sınıflar Imperium'lar için Grey Knight, Chaos'lar için Chaos Sorcerer, Ork'lar için Weird Boy ve Eldar'lar için ise Farseer olarak belirlenmiş. Level sınırı 60 olan oyunda bu sınıflar 40 levelda açılacak.
 
     Son olarak yayınlanan bilgilerde, oyunun PC çıkışından sonra konsollara gelebileceği de yazılmış. Warhammer 40K: Dark Millenium Online konsollara geldiğinde, PC ile arasındaki çapraz platform bağlantısı da sağlanacak. Böylelikle konsol oyuncuları ile PC oyuncuları aynı sunucularda oynayabilecek. Tabi oyunun 2013 gibi uzak bir tarihe sahip olması, yeni nesil konsollar ile PC arasında bir soruna davet çıkarır mı bilemeyeceğiz.
 
     Yayınlanan detayların tümüne Strategy Informer'dan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Warhammer 40K Dark Millennium Online THQ Vigil Games Space Marine
Ratchet & Clank: All 4 One'dan Co-Op Videosu CryEngine 3'ün Gücü Bu Görüntülerde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

M3rett0

13.10.2011 23:20:29

0
@misafir Zeki misin arkadaşım ? Warhammer ilk çıktığından beri 2 türdür zaten Warhammer Fantasy ve Warhammer 40K.Warhammer Fantasy'nin oyunu var zaten MMO türünde, şimdi de 40K için geliyor.

RedTurkei

13.10.2011 22:26:27

0
rpg olmasını beklerdim ama farklı bir tarz yapmayı düşünüyorlar Hayal kırıklığına uğradım beklentim kalmadı artık

BSC Misafiri

13.10.2011 21:55:20

-3
bu warhammerında suyunu çıkartılar zaten bi mmo su var şimdi 2. mi çıkartacaklar 40k başlığı altında.

ogiwan

13.10.2011 21:37:42

0
Tau'lar büyük ihtimalle ek pakette gelecektir.

M3rett0

13.10.2011 19:23:23

0
Beklediğim oyunlardan Grey Knight olmak güzel olacak.Keşke Tau'da eklenseymiş...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40K: Dark Millennium Online
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız