Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40K MMO'su 2013'te mi Geliyor?


     Warhammer evreninin yeni MMO'su Warhammer 40K: Dark Millenium Online için şimdiye kadar elle tutulur bir bilgiye ulaşamadık. Bu, oyunun şimdilik biraz uzakta olduğunun göstergesi olabilir fakat THQ'nun sitesinde görülenler, oyunu bekleyenleri biraz üzecek gibi. 
 
     THQ'nun oyun tanıtım sitesinde Warhammer 40K: Dark Millenium Online'ın sayfasında oyunun çıkış tarihi olarak 1 Nisan 2013 belirtilmiş. Her ne kadar resmi olarak bir duyuru olmasa da, THQ'nun resmi sitesinde böyle bir hatanın yapılma olasılığının az olması ve bu olası hatanın birkaç gün boyunca orada kalması biraz düşündürücü.

      MMO dünyasına Warhammer evreni ile yeni bir başlangıç yapmak isteyenler daha çok bekleyecekler gibi... Tabi, MMO pazarında çıkış tarihi için de farklı stratejiler izleniyor. Önümüzdeki dönemde Star Wars: The Old Republic, Guild Wars 2 ve TERA Online'ın kapışması var. THQ arka plana çekilip bu oyunların yapacağı etkiyi gözlemlemek istiyor da olabilir. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Warhammer 40K Dark Millennium Online THQ Vigil Games Space Marine
Battlefield 3'te Farklı Kamuflajlar mı Olacak? Mass Effect 3'te Online Pass Olacak + Yeni Video

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40K: Dark Millennium Online
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız