Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40,000: Darktide için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Geçen hafta sonlarında yayınlanan bir fragmanın ardından Fatshark, dört oyunculu iş birliğine dayalı aksiyon oyunu Warhammer 40,000: Darktide için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Fatshark CEO'su Martin Wahlund bir basın açıklamasında şunları söyledi: “İki yeni Warhammer 40,000: Darktide fragmanının yayınlanmasıyla Fatshark için heyecan verici bir hafta oldu. Geçen haftanın muhteşem Warhammer Skulls fragmanı daha çok hikayeye odaklandı. Bugün ise sizlere neredeyse 120 saniyelik bir oynanış videosu sunduk." 
 
Geliştirici ayrıca Warhammer 40,000: Darktide'ın PC versiyonunun NVIDIA DLSS, Ray Tracing ve Reflex teknolojilerini destekleyeceğini duyurdu.
 
Bu yeni Warhammer: 40,000 deneyiminde düşman güruhlarına karşı arkadaşlarınla birlikte savaş. Çok satan ve ödüllü bir eşli aksiyon oyunları serisi olan Vermintide'ın geliştiricileri tarafından yaratılan Warhammer 40,000: Darktide, Tertium şehrinde geçen vahşi, 4 oyuncuyla oynanan bir co-op aksiyon oyunu. 
 
Warhammer 40,000: Darktide, 13 Eylül'de Xbox Series ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Warhammer 40 000: Darktide Fatshark Xbox Series X PC
The Last of Us'ın Bağımsız Çok Oyunculu Oyunu için Konsept Çizim Yayınlandı Nightingale için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Sarohan

12.6.2022 12:55:44

0
Fena
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40,000: Darktide
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız