Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40,000: Rogue Trader için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Haziran ayı içerisinde Pathfinder serisinin geliştiricisi Owlcat Games tarafından konsollar ve PC için duyurulan rol yapma oyunu Warhammer 40,000: Rogue Trader için oynanış fragmanı yayınlandı. 
 
Yayınlanan oynanış fragmanında oyunun bir kısım hikayesi, düşman karakterlerden bazıları, çeşitli oyun içi ortamlar, kuracağımız ekipten üyeler, karakterlerin koşma - ilerleme animasyonları ve daha fazlası yer alıyor. 
  
İzometrik bir rol yapma oyunu 
 
 
 
Çeşitli imparatorlukların yer aldığı Rogue Trader dünyasında bir tüccar rolünü üstleneceğiz. Ticaret imtiyazı sayesinde biz oyuncular, imparatorluğun sınırlarını genişletme görevlerine adım atacağız. Bunun yanı sıra güç mücadelesi için büyük savaşlara gireceğiz. 
 
Warhammer 40,000: Rogue Trader, konsollar ve PC için geliştiriliyor. Hangi konsollara geleceği ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı. 
 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Warhammer 40 000: Darktide Fatshark Xbox Series X PC
Simülasyon Yönetim Oyunu Jumplight Odyssey Duyuruldu Hayatta Kalma Korku Oyunu Level Zero için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40,000: Darktide
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız