Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us'ın Bağımsız Çok Oyunculu Oyunu için Konsept Çizim Yayınlandı

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog, The Last of Us'ın bağımsız çok oyunculu oyunu konsept bir çizim paylaştı.
 
Summer Game Fest 2022 canlı yayın etkinliği sırasında konuşan Naughty Dog başkanı Neil Druckmann oyun hakkında şunları söyledi: “Size söyleyebileceğim şey bu oyunun gayet büyük olduğu. Yaptığımız tek oyunculu oyunlarımızdan daha da büyük diyebilirim. Oyunun bir hikayesi var. Bu hikayeyi anlatma şeklimiz de bu oyuna özel olacak.
 
Oyunun ayrıca yepyeni bir karakter kadrosu var.  Oyun, Amerika Birleşik Devletleri'nin bir bölgesinde geçiyor ve bu gerçekten harika. Oyun, Uncharted ve The Last of Us üzerinde çalışan kişiler tarafından geliştiriliyor. Yönetim kadrosu içerisinde Vinit Agarwal, Anthony Newman ve Joseph Pettinati yer alıyor. Gelecek yıl bu oyun hakkında daha fazla bilgiyi sizlere sunacağız." 
 
Oyunun platformları henüz açıklanmadı. 
 
Konsept çizim 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu the last of us ps3 naughty dog sony ps4
Bilim Kurgu Korku Oyunu Fort Solis PC için Duyuruldu Warhammer 40,000: Darktide için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

12.6.2022 12:56:41

0
Çıkarın suyunu çıkarın bakalım çok sürmez batırmanız seriyi.

BSC Misafiri

10.6.2022 20:32:49

0
iyi iyi oyun patlayınca akıllanır belki sony

Hudson51

10.6.2022 11:34:59

+2
Vay arkadaş. Böyle yetenekli adamlara tutup da online oyun yaptırıyorlar ya ne diyeyim sana Sony...

BSC Misafiri

10.6.2022 09:41:37

+2
hep dedik sony japon stüdyolarını kapatma diye çünki hayal gücünü bitiriyorsun ve bu gün gelinen sonuç sony gow tlou uncharted döngüsünde dönüp duruyor yıllardır.ne yeni bir ıp var nede fikir.sony iyice abd odaklı bir konsol kafasına geçme yolunda .ps1 ps2 ps3 neslindeki o yeni ıp bolluğu artık yok .senelerce bir gow ı bekler oldu oyuncular .şimdide tlou remasteredler yetmedi remakeler görüyoruz bu böyle gider abi .bu gidişle eskileri mumla ararız.biz oyuncular olarak bunları yememeliyiz acizane fikrim.bu söylediklerim xbox içinde geçerli

Burrsaspor16

10.6.2022 00:18:34

0
Bu oyun iyi çıkar kötü çıkar bilemem ama Naughty Dog gibi bir firmanın yeni bir IP hikayeli oyun yapması lazım.Ah sony rahat bırak adamları online oyun mu yaptırılır bu firmaya....

Kasatka

10.6.2022 00:05:51

+1
Insanda bi utanma arlanma olur. Resim göstermekte nedir arkadaş 2 yılın sonunda. Hem millet sizde Multi oyun istemiyor ki ? Yada dizi film falan. Nedir bu evreni genişletme hevesi. Xbox in tv tv dediği zamanlara döndü Sony. Oyundan başka her şeyle uğraşıyorlar.

BSC Misafiri

9.6.2022 23:58:07

0
2023te çıkacakmış şaka gibi erteleyin her şeyi oh ne ala.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us
+ TAKİBE
AL
152 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız